Banner

God morgon! Elsa gjorde ett så roligt blogginlägg nyligen, baserat på instabilder hon gillat. Det gjorde mig nyfiken så jag scrollade bakåt i min egen feed och samlade ihop ett gäng av de bilder jag själv klickat like på. Det blev onekligen en ganska höstig mix! Kanske kan det fungera som lite inspiration och tips på nya konton för er?

Bilder jag gillat på insta nyligen – Tsoydesign

Övre raden från vänster:
1 @luisabrimble är i Venedig och äter gott, och den här fina bilden på kokboksförfattaren @emikodavies tog hon som en del av sin bildserie #girlholdingvegetablesseries. Superfin bild så det är klart den fick en like, men jag måste erkänna att hashtaggen fick mig att tänka på ofrivillig komik av den här sorten

2 Inte mycket att orda om, @lolypopp3 har tagit veckans mysigaste höstbild!

@roombysofie har varit på pressvisning där blomsterstylisten @gouteva skapat en matta (!) av vita julstjärnor – hur maffigt?

Mellanraden från vänster:
4 Mitt bästa kattkonto @neelandcliff gör mig aldrig besviken, förutom på ödet som gjorde mig till allergiker. Vill också ha!

@studiodore vill förvisso bara att man ska signa upp sig på Garances nyhetsbrev med den här illustrationen, men jag tyckte att den var så fin att den fick ett like ändå. Plus – jag blev sugen på rött läppstift!

@dustydeco har fått in en så vansinnesfin soffa att jag bara ville åka dit och hämta. Men den kostade 22 500 kronor, så jag satte mig på händerna och försökte tänka på annat.

Nedre raden från vänster:
7 @underbaraclaras ger mig norrlandslängt å det grövsta med den här bilden från sin mormors hus utanför Jokkmokk. Så vackert!

@emma_von_bromssen fikar på japanska, och allt är precis så där harmoniskt som man kunde ana.

9 Och ingen ger mig ett sånt sug att förnya min garderob som @hannastefansson vars glada (!) outfitbilder lyser upp hela feeden. Mer sånt!

Translation: 9 pics I’ve liked on lately.

En kommentar

///////////////
  1. kökskran rostfritt stål

    Ah, trevligt 🙂

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.booker.in.ua/all/c-0.html

купити міцубісі паджеро