Ett av mina tips i gårdagens blogginlägg handlade ju om växter, och jag spinner vidare på den tråden nu när jag visar . Denna trea vid Danvikstull i Stockholm har nämligen ymnig grönska både här och var.

Foto: mäklarbild från Edward Partners

Vilken härligt lummig grönska, eller hur? Jag måste säga att jag också går igång på kombon väggfärg (som här ser ljusblå ut, men jag tror inte den är det), grönska, terracotta och ljust trä.

vaxter-lgh-husligheter4

Massor av krukväxter i olika storlekar ramar in matplatsen. Genom att använda så mycket terracottakrukor som möjligt får man en röd tråd, och kolla in hur man har grupperat krukorna – på fönsterbrädorna, på biedestaler, på vägghyllor och på bordet.

vaxter-lgh-husligheter

Alltid en liten grön växt i stillebenen!

vaxter-lgh-husligheter3

Att slå till på några riktigt maffiga växter gör mycket för ett stort rum med öppen planlösning. Kolla in den stora växten i ampeln! Och så måste jag säga att förvaringslösningen längs väggen med partier med öppna hyllor var väldigt fint, om än lite off-topic.

vaxter-lgh-husligheter5

Och när vi ändå har tappat en röd tråd så kan vi väl också kolla in de färgade golven, den becksvarta skjutdörren och den udda planlösningen? Kul lägenhet, som du hittar !

Translation: More is more when it comes to plants? Well, this is at least true in this cool apartment for sale.

En kommentar

///////////////
  1. Johanna / Retrolover.se

    Men åh så fint! Jag bara måste få veta var skåpen med den gråa skivan ovanpå är ifrån? Precis vad jag letat efter!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


ukrterminal.kiev.ua

www.apach.com.ua/shop/category/holodilnoe-oborudovanie/vitriny-nastolnye

www.buysteroids.in.ua/kupit-zhiroszhigateli/clenbuterol.html