Banner

Idag bjuder jag på lite Hemnet-tittgodis till morgonteet. För det gick ju inte riktigt att motstå denna treplanslägenhet i Gamla stan, försedd med “konversationssalong” och förmodligen rester av Stockholms första stadsmur från 1200-talet! Ett litet bildsvep som får illustrera historiens vingslag kommer här, och här hittar ni fler bilder.

6

Styling: Copparstad Foto: Spinnell för Historiska hem
3

21

22

36

Translation: Magic apartment for sale in Stockholm’s Old Town, with part of Stockholm’s first city wall as part of the building!

2 kommentarer

///////////////
 1. Emilia

  Alltså för ett par månader sedan hittade jag ett hem med bland annat ett superstort uppstoppat giraffhuvud (och hals) över trappen, riddarrustningar och grejer, det var det sjukaste jag varit med om om så bara på bild, haha!

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Ja, jag såg det också – otroligt galet!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.steroid.in.ua