Min adventshelg bestod av pepparkakshus (alltså färdig byggsats från Annas pepparkakor, kristyr på tub och varsitt fat med smågodis till Tilda och Alfred att dekorera med … jag hoppas fixa en högre ambitionsnivå nästa år när barnen är lite större), Alfons på bio, julskivor på Spotify ett snöyrigt Zetas trädgård och inköp av lampor till adventsljusstakarna – varför är det alltid någon lampa som är trasig fast man kollade innan man stuvade undan dem ifjol?

Och så myste jag med alla fina flöden som snurrade helgen lång! Här är 9 favoriter som jag klickade gilla på – kanske hittar ni någon ny favorit att följa?

advent--husligheter

1 | visade ett julpyntat stall. 2 | satte ribban högt för husbygget. 3 | fångade den perfekta skogspromenaden. 4 | bakade pepparkakor. 5 | nailade rökbilden. 6 | visar att brända peppisar gör sig bra på bild. 7 | förevigade snöyran i Stockholm. 8 | hittade snyggaste fotovinkeln för adventsljusen. 9 | visade upp köket innan julbaket (det hade jag också gjort…).

Mina egna bilder på insta hittar ni förstås !

Translation: 9 snapshots capturing the first of advent!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


мезотерапия