Doftljus är ett enkelt sätt att sätta guldkant på vardagen, men som man kanske inte alltid unnar sig själv utan mest ger i present till andra.

I dagens lucka har du möjlighet att ändra på det! Du har nämligen chans att vinna hela åtta doftljus, ett vardera av alla dofterMorgondagg, Skogspromenad, Linnelakan, Skogsbäck, Kvällste, Lemonad, Blomsteräng och Kalksten – totalt värda 1 272 kr. Ljusen är av 100% sojavax och designade av Katrin Bååth. För att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!
3-storefactory-husligheter

Dagens tävlingsfrågor:

1. Från vilket landskap kommer Storefactory?

2. Vilket av Storefactorys ljus blir du mest nyfiken på hur det doftar, och varför?

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Storefactory och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 272 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for readers living in Sweden though, sorry!

105 kommentarer

///////////////
 1. Sanna

  Från vilket landskap kommer Storefactory?
  Svar: Småland

  Jag fastnade lite extra för skogsbäck som låter riktigt god. Vore riktigt spännande att få dofta lite och se om den är så god som den låter. Känns som den påminner om naturen och stillhet av något slag. Det får mig att komma till ro.

  Kram Sanna

  0
 2. Tatiana

  1. Från Småland
  2. Varenda doft lockar, men om jag bara får välja en så blir det Skogsbäck. Som barn i Finland så minns jag doften av skog och vatten som något magiskt. Nu som stadsbo i Stockholm så är den doften tyvärr avlägsen. Har jag turen att vinna dessa härliga ljus så lovar jag att Skogsbäck skulle gå åt först av alla.

  0
 3. Martin

  1. Småland
  2. Kalksten – Låter intressant då min första fråga var luktar stenar? Weird! 🙂 Vill sniffa!

  0
 4. Gunilla

  1. Småland.
  2. Promenera i skogen gör jag gärna, helst kring mitt kära Färna. Nu kompletteras dofterna av Storefactory – det kan inte bli annat än en real victory!

  0
 5. Helena S

  1. Småland
  2. Morgondagg – morgondagg skulle jag tända på först! Att få känna doften av morgondagg till frukosten skulle få mig att känna att det finns en vår runt hörnet!

  0
 6. Jessica Hellström

  1. Småland
  2. Jag är mest nyfiken på kvällste för jag dricker alltid te på kvällen tillsammans med sambon, inga undantag, det hade varit trevligt att få tända kvällste från Storefactory och få en mysig upplevelse medans vi njuter av kvällen ihop.

  0
 7. Marita

  Småland är det rätta svaret.

  Skogspromenad lockar mig eftersom jag älskar att gå i skogen.

  0
 8. Lina

  1. Småland
  2. Morgondagg, låter magiskt. Morgonen är min favorittid på dygnet. Att i tystnad och stillhet tända ljus och bara titta ut genom fönstret. Njuta och samtidigt ladda energi för dagen.

  0
 9. Emma T

  Jönköping-Småland

  Citron är både min bästa smak och doft och det enda som dög under andra graviditetens illamående. Fortfarande äts citroner som apelsin och tvål med citron är det enda som duger. Doften lemonad för mug därför nyfiken – kanske kan man få ett uns citron i luften? Skulle ju vara ljuvligt efter att varianter jag testat med partynoljor och rökelse…

  0
 10. Elisabeth

  1: Småland
  2: Som liten växte jag upp i ett hus
  Som låg i en skogskant, nära älvens brus
  Byn var liten, aktiviteterna få
  Men en sak älskade jag att hitta på
  i skola och hemma hände ofta
  att vi packade ryggsäck och drog på en kofta
  För att ge oss ut på skogspromenad
  Än idag kan det göra mig orimligt glad
  Därför skulle ett ljus med sådan doft
  glädja mitt hjärta och värma mitt loft

  0
 11. Sofie

  1. Från Småland

  2. Jag är mest nyfiken på morgondagg, hur kan man inte älska doften av morgondagg? Däremot har jag aldrig tidigare kunnat ta in den doften i mitt hem.

  0
 12. Annika Andeon

  Svar: Småland
  Och skogspromenad låter härligt!

  0
 13. Miriam Wikman Ehrling

  1. Småland

  2. Svårt att välja en! Alla låter lockande! Om jag vann skulle jag nog tända linnelakan först!

  0
 14. Johanna

  1. Småland

  2. Storefacorty ville på marknaden fylla en lucka,
  där de på sina ideal inte ville rucka.
  Närhet till naturen och en känsla av äkta,
  det får ta sin tid utan att jäkta.
  Produkter som blir vackrare för varje år,
  där kvalitén gör att de länge består.
  Med risk för att låta något vag,
  deras ljus är som att ta ett djupt andetag.
  Dofter som är kopplade till ett minne,
  låter en stanna upp och stilla sitt sinne.
  Mest nyfiken är jag på hur kalksten dofta,
  då jag besöker Gotland gärna och ofta.
  På några sekunder kanske ljuset tar mig dit?
  när saknaden är stor kan det bli en slags rit.
  Att för nån timma resa till sten och hav,
  en plats kopplad till frihet och inga krav.

  0
 15. Kathleen

  Småland

  När själen är trasig och verkligheten stampar med spikskor och alla måsten sträcker ut sina beniga fingrar för att få attention, då finns det bara två läkemedel – en klippa vid havet eller en skogspromenad. Se frontbilden i min dagbok. Och dessutom – något som tillverkas i Småland måste ju dofta gott av skog?

  0
 16. Ida

  1. Småland
  2. Jag är väldigt nyfiken på Kalksten. Har sedan jag var liten spenderat mycket tid på underbara Gotland i ett litet vitt kalkstenshus och det finns inget som gör mig lyckligare än att vara där. Det här doftljuset skulle jag ha i stan och sniffa på när längtan blir för stor.
  /Ida

  0
 17. annika

  småland
  Vilket underbart märke med fantastiskt spännande namn.Jag är extra nyfiken på skogsbäck.det är något magiskt och förtrollande med bäckar,hur de tar sig fram genom mossa gran och fur..slingrande mystiska…mörka kalla vatten..man ser nästan avtrycken från hemliga väsen såsom älvor näcken och skogsrå som precis hunnit gömma sig

  0
 18. Rebecka Frick

  Doften kvällste lockar mig. Det finns få saker som är mysigare än att tända ett doftljus på kvällen och njuta både av doften och skenet och kvällste verkar ju som gjort för det!

  0
 19. Sandra P.

  1.Småland
  2. Jag skulle välja Linnelakan. Den doft förknippar jag med min barndom.

  0
 20. Marie P

  Hej,

  1. Precis som jag själv- Småland

  2. Blev nyfiken på doften linnelakan. För tankarna tillbaka till barndomens övernattning hos mormor mellan nymanglade linnelakan. Undrar om man kan få till den doften?

  0
 21. Rebecka

  1 Småland
  2 Jag blir mest nyfiken på kalksten. Hur luktar en sten? Jag tänker mig fräscht men ändå med någon slags tyngd . Eller kalkigt, men hur luktar det? Jag måste får veta…

  0
 22. Jennie H

  1. Småland
  2. Kalksten. Eftersom jag är gotlänning från början men numera bor i Göteborg blir det tyvärr alltför få besök till denna magiska ö och dess raukar. Så en möjlighet att få känna en doft som tar mig dit i fantastin vid varje mörk vinterfrukost hade varit magiskt!

  0
 23. My Thulin

  Svar: Småland
  Blir mest nyfiken på skogspromenad, för det låter ju OTROLIGT härligt. 😀

  0
 24. Lisa

  Småland!
  Skogspromenad låter spännande. En skogspromenad är mysig i alla årstider men framför allt under vinterhalvåret tycker jag!
  /Lisa

  0
 25. Karin Stjärnkvist

  1. Småland
  2. “Kalksten”. Spännande och ovanligt namn på ett doftljus! Skapar stor nyfikenhet! Jag älskar den vita, rena och stilrena designen och tänker mig en lika naturlig och subtil doftupplevelse. Får mig att tänka på Gotland, sommar, solvarma stenar och semester!

  0
 26. Renita

  1. Småland
  2. Skogspromenad! Det finns inget bättre än en promenad i skogen för att lugna en stressad själ.

  0
 27. Cecilia

  Stonefactory kommer rån Småland!

  Alla dofterna lockar men blir lite extra nyfiken på kalksten

  0
 28. Margot Björck

  1. Småland
  2. Jag vill gärna känna doften av sommaräng. Är så rädd för fästingar att jag knappt vågar mig ut på sommarängar längre och då kanske detta doftljus kan vara ett alternativ 😉

  0
 29. Sara Eckberg

  Från Småland! Jag är riktigt nyfiken på Linnelakan, en doft som jag i verkligheten avgudar men i doftljusform ofta blir för påtryckningar, kanske har man lyckats denna gång!

  0
 30. Catharina

  1. Storefactory kommer från Småland
  2. Vårt torp heter Blomsteräng så det får det bli. Jag vill tända det och drömma mig tillbaka till tidiga morgonpromenader över ängen och sedan yoga på bryggan. Det vore underbart med lite semesterlugn och sommar så här i december.

  0
 31. Nina

  1. Storefactory kommer från Småland.
  2. Jag blir direkt nyfiken på doften Kalksten, den kan jag inte riktigt sätta fingret på medan de andra känns mer bekanta som doftljus. Det är ju alltid spännande med en twist på saker och ting!

  0
 32. Lisa

  1. Småland
  2. Kalksten! Som Malmöbo med nära till kalkbrotten i Limhamn blir jag väldigt nyfiken hur ljuset doftar. Ett så vackert material kan ju inte annat än att återspeglas med lika vacker doft.

  0
 33. Maria

  1. Småland
  2. Jag är mest nyfiken på doften skogspromenad. Är uppvuxen mitt inne i den djupa skogen och doften av skog påminner mig om mig om när jag var liten.

  0
 34. Lisa

  1 från Småland!
  2 kvällste! Innan min lilla bebis kom var en kopp te på kvällen min bästa rutin – nu hinns det inte med, men tända ett ljus under kvällsamningen kanske kan bli en ny fin vana?

  0
 35. Amina

  1. Småland
  2. Wow, blev helt tagen av allihop. Så nyfiken. Måste jag välja ut en blir det morgondagg. Jag tycker morgonen är den finaste stunden på dagen och det bästa som finns är att sticka ut på en tidig morgonjogg utan krav på prestation en sommarmorgon med lite dagg i naturen.

  0
 36. stina

  Småland.
  Morgondagen är jag mest nyfiken på skulle vara härligt att sitta och äta en lång frukost med morgondaggs lukt..Vad det nu är 🙂

  0
 37. Lisa

  1. Småland
  2. Morgondagg! Är antingen för stressad till jobbet eller sovande (mkt morgontrött) så aldrig hunnit/kunnat känna den doften… Låter fint med Morgondagg!

  0
 38. Olivia

  Småland! 🙂

  Blomsteräng är jag mest nyfiken på! Dels för att den doften återskapar många minnen men även för att man knappt kommer ihåg hur sommaren doftar såhär i början av december, man behöver en påminnelse om vad som väntar!

  0
 39. Katja

  1. Småland
  2. Jag fastnade för Skogsbäck påminner om naturen och dess skönhet och lugnet. Annars Blomsteräng påminner om alla vackra sommardagar!

  0
 40. Jerker

  Småland 🙂

  Skogsbäck! Älskar skogen och bäckars doft <3

  0
 41. Anna Sundbärg

  1. Småland.
  2. Kör just nu från Skåne genom ett frostigt och krispigt Småland. En småländsk skogsbäck doftar förmodligen underbart, jag skulle gärna vilja känna den doften från ett ljus från Storefactory.

  0
 42. Ylva Renman

  1 Småland
  2 Linnelakan, den doften sliter inte på näsan!

  0
 43. Linda

  1. Småland
  2. Skogsbäck – uppvuxen vid vatten och nära till skogen gör att denna doft lockar mest, tänk att få drömma sig bort lite och uppleva barndomens glada tid.

  0
 44. Sara

  1. Småland
  2. Linnelakan, just för att det är en av de bästa känslorna att krypa er mellan krispiga nytvättade linnelakan. Åh! Vore spännande att dofta om de har lyckats fånga den underbara känslan och doften.

  0
 45. Elin

  1. Småland
  2. Gillar tanken med Morgondagg. Låter fräscht och fint.

  0
 46. Ida

  Småland
  Jag är så sugen på kvällste. Just för att det är något som jag i vardagen inte kan vara utan. Ser fram emot att dela myset med min underbara man!

  0
 47. Caroline

  1. Småland
  2. Morgondagg. Jag ser en härlig, lugn morgon framför mig och känner mig rofylld av det ordet, som en liten stilla plats mitt i all vardagshets.

  0
 48. felicia

  Småland, jag tycker att morgondagg låter så himla friskt!!

  0
 49. Ida

  Småland.

  Jag tycker morgondagg verkar vara en mysig och spännande doft, kanske att den påminner om tidiga mornar ute på landet när man var liten. Det hade varit kul att se om det stämmer!

  0
 50. Alma

  1. Småland

  2. Den doft jag blir nyfiken på är Kalksten. Hur luktar sten? De andra dofterna tror jag mig ändå ha upplevt någon gång, men kalksten för fantasin att slå slint.

  0
 51. Malin J

  1. Småland
  2. Morgondagg. Jag drömmer mig bort till sommarstugan och känner daggen i gräset mot mina fötter en julimorgon. Tänk att få känna den ljuva doften!

  0
 52. Anna Hoffström

  Småland.

  Mest nyfiken blir jag hur de har lyckats få ner en hel skogsbäck i ett glas 🙂

  0
 53. Anna Hägg

  Småland

  Skogsbäck för jag älskar doften av skog o undrar hur de fått till det i ett ljus 🙂

  0
 54. Ingrid Gerdin

  1. Småland
  2 Jag är nyfiken på alla dofterna! 🙂 Älskar doftljus!
  Skogsbäck låter ljuvligt.. för att skogsbäckar är ljuvliga!

  Kram// Ingrid

  0
 55. Julia

  1. Småland
  2. Kalksten eftersom de andra dofterna känns det som man känner igen från andra tvåler och doftljus. Dessutom har jag alltid gillat lukten av sten som man kan känna i grottor, tunnelbanan eller om man besöker ställen som sala silvergruva. En doft som är svår att sätta fingret på och därför vore intressant om någon lyckats fånga på ett bra sätt i ett doftljus!

  0
 56. liselotte andeon

  1. Småland
  2. Skogsbäck, låter fantastiskt så undrar hur detta doftar

  0
 57. JoHaNNa

  1. Småland
  2. Kalksten. Hur lyckas man göra ett ljus med den speciella lukten ? Intressant!

  0
 58. Maria

  Småland
  Önskar verkligen få dofta på alla spännande ljus men att sitta och meditera till doften Skogsbäck är lockande.

  0
 59. Josefin

  1. Småland
  2. Eftersom jag älskar citron så blir jag nyfiken på om lemonade luktar så gott som det låter. Men skulle jag vinna så skulle absolut ett efter ett få komma fram i badrummet för att förhöja dagens bad!

  0
 60. Cecilia

  Småland

  Blomsteräng låter underbart
  När snön ligger ute på marken.

  0
 61. Ann-Kristin

  Småland

  Kvällste det skulle få göra mig sällskap på kvällen, med min sista kopp te och när övriga sover. Tyst och lugnt i huset.

  0
 62. Karin

  Från Småland.
  Och nyfikna är jag på doften kalksten. Hur kan det doftar? Ser fram emot att få testa.

  0
 63. Hanna

  Dom kommer från småland!

  Tycker att skogspromenad känns lite extra spännande. Älskar lukten av träd och gräs. Får mig att tänka på ledighet och värmland!

  0
 64. Kristina Gustafsson

  Småland
  Morgondagg. Verkar vara en underbar doft som man aldrig kan få nog av.

  0
 65. Kim

  1. Småland.
  2. De flesta namnen väcker nyfikenhet, jag har ju själv en förnimmelse av en skogspromenad men vet ju inte hur skaparnas definition av densamma är. Men den som jag är mest nyfiken på är Kalksten och även om det ärligt talat låter lite märkligt är jag ganska säker på att den skulle överraska mig på ett positivt vis.

  0
 66. Moa

  1.Småland
  2. Morgondagg, just för att det är ett så himla vackert ord

  0
 67. Ann-Sofie

  1. Småland
  2. Morgondagg. För att jag inte har en aning om hur den doftar.

  0
 68. Nina Ed

  Svar: Småland

  Jag fastnade för “Skogspromenad” då jag själv är ute mycket i naturen med hunden.
  Kan det verkligen dofta lika gott? Den doften skulle vilja att min syster fick uppleva som saknar bil och bor i centrala Göteborg. Kanske kan ljuset locka henne tillbaka till Norrland?

  0
 69. Mathilda

  1. Småland
  2. Jag blir nyfiken på Lemonad. Jag äääälskar lemonad och bara jag tänker på det rinner snålvattnet till. Då undrar jag om Storefactory har lyckats få till en doft som gör att vad jag än dricker kommer jag tro att jag dricker lemonad 🙂

  0
 70. Eva

  1, Storefactory kommer från Småland
  2, Kalksten, jag fantiserar om att det doftar “hemma” som från barndomen; både Limhamn där man brutit kalk i alla tider och sommarparadiset Gotland.

  0
 71. Cia Hansson

  Småland!

  Lemonad – väcker barndomsminnen, mammas hemmagjorda lemonad!

  0
 72. Josefine

  1. Småland
  2. Morgondagg,
  Doften av gryningen, av starten på en ny dag, av nya äventyr som väntar. Att fylla ett hem med med doften av detta – när som – skulle vara en underbar gåva.

  0
 73. Elin

  1. Småland
  2. Absolut Linnelakan! Hur kan detta dofta? Blir man trött eller går tankarna till ert fält av lin? Blir verkligen nyfiken på detta. Sen kan man ju undra vart man ska ha det – sovrummet känns ju som den mest givna.

  0
 74. Feifei

  1. Småland.

  2. Kalksten. Vår första semester i Sverige bilade vi till Gotland. Jag var sex år gammal och hade kommit med mina föräldrar till Sverige året innan. De hade fått forskningsstipendium och ville egentligen vidare till ett engelskspråkigt land, men naturen, stillheten och enkelheten i att leva här fick de att stanna kvar. Jag tror inte jag till fullo förstod det fantastiska med svensk natur, tills den soliga dagen vid raukarna i Folhammar – över tjugo år senare, kan jag fortfarande förnimma värmen, vattnet, sommarbrisen och doften av hav och kalksten. Det vore fantastiskt att kunna förgylla vardagen med den upplevelsen igen.

  0
 75. Maria

  1. Småland
  2. Morgondagg! Längtar efter en solig morgon med dagg på gräsmattan…

  0
 76. My

  1. Småland
  2. Nytvättade linnelakan måste vara den absolut härligaste doften i världen, så jag bara måste få veta om doftljuset Linnelakan kommer nära den doften. Det vore underbart!

  0
 77. Kicki Rüdén

  Småland
  MUSE COLLECTION DOFTLJUS MODERN MINT, för jag har aldrig känt doften av mint från ett doftljus och det låter spännande

  0
 78. Louise

  1. Småland
  2. Skogspromenad. I södra Sverige där jag bor finns endast en skog, en bokskog. Jag blir därför så nyfiken på hur skogspromenad luktar då det är en doft jag inte är särskilt bekant med, men som jag ändå tror är ljuvlig.

  0
 79. Camilla

  1) Storefactory kommer ifrån Småland
  2) Skogspromenad! Jag hoppas att den ger ett sånt lugn som jag själv får av att gå i skogen.

  0
 80. Malin Sirviö

  1. Småland
  2. Kvällste blev jag nyfiken på! Jag tycker att te överlag brukar dofta gott, men är svår att förklara just hur den luktar. Så jag skulle vilja lukta på “kvällste” för att veta hur det kan dofta, och det skulle passa perfekt att använda till just kvällsteet!

  0
 81. Elisabeth E

  1. Småland.
  2. Jag blir nyfiken på alla dofterna, men framför allt på doften Kalksten, det doftljuset skulle jag tända allra först om jag hade turen med mig och vann.

  0
 82. Emma L

  1. Småland
  2. Jag är lite extra nyfiken på doften Morgondagg. Det är ju en speciell och alldeles ljuvlig doft när man traskar runt på morgonen, känner att skorna blir lite blöta av gräset utan att man ens bryr sig om det just för att det doftar så gott från det fuktiga gräset och man hör fåglarna vakna till liv efter nattens sömn. Det är en doft jag inte riktigt kan placera men känner så väl igen den direkt när man tar sig ut en daggig morgon. Fuktigt gräs doftar det ju, men resten är lite mer svårdefinierat. Typ ren och skär natur. Som det ska vara. Hoppas att deras doftljus med Morgondagg lever upp till ens förväntningar!

  0
 83. Laura

  1. Småland
  2. Många spännande dofter i Storefactorys ljus,
  mer än gärna skulle dem få fylla mitt hus.
  Mest tilltalar mig nog lemonad,
  hoppas på fräsch citrus och det skulle göra mig glad!

  0
 84. Monica

  1, Från Småland
  2. Alla! Varje namn jag läste på de olika ljusen gav mej längtan efter att få dra in doften av dem 😉

  0
 85. Michelle

  1. Småland
  2. Skogspromenad, livet och uppväxten på landet bestod av lek i skogen, att vår hjärna lagrar tusentals dofter kopplade till minnen vet jag och nu vill jag minnas barndomens skogar på nya vis!

  0
 86. Mirjam

  1. Småland
  2. Skogsbäck vill jag tända för att drömma mig ut i naturen.

  0
 87. Emma

  1. Småland
  2. Kalksten låter intressant och ovanligt. Tänker att den luktar lite torrt och dammigt, pudrigt kanske, måste provas!

  0
 88. Karin

  1. Småland

  2. Kalksten. Hur doftar sten liksom, och hur får man in det i ett doftljus? Blir väldigt nyfiken.

  0
 89. Mia

  1. Småland
  2. Är nyfiken på om Kalksten luktar som mitt Öland

  0
 90. Carin

  Från Småland
  Kalksten, kan sten dofta? Jag tänker mig doften av dammigt grus eller solvarma stenar. Mycket spänd på deras tolkning!

  0
 91. Ann-Sofie C-G

  1. Mitt födelselandskap: Småland
  2. Skogspromenad! Bara namnet blir man ju harmonisk av. Kan tänka mig att den luktar jättegott och får en att komma till ro om kvällarna

  0
 92. Helena E

  1, Småland
  2, Morgondagg låter alldeles ljuvligt och ger associationer till en frisk och fräsch doft.

  0
 93. Cecilia

  1:Småland

  Morgondagg!!! Ett underbart sommarord jag aldrig får nog av❤️

  0
 94. Helena

  1, Småland.
  2, Morgondagg låter alldeles ljuvligt och ger associationer till en frisk och fräsch doft.

  0
 95. Viktoria D

  1) Storefactory kommer från Småland.

  2) Jag är mest nyfiken på doften Lemonad. Jag gillar citroner i alla former – mat, dryck, färg, form, smak, lukt… Så spännande att samtidigt som man tänder ett stämningsfullt ljus, få känna en lemonaddoft.

  0
 96. Tiinuska

  1. Småland
  2. Jag är mest nyfiken på doften av kalkstensljuset av den enkla anledningen att jag helt enkelt inte har någon aning hur kalksten doftar 🙂

  0
 97. Pernilla

  På fråga ett svarar jag Småland.

  På fråga två måste det blir Blomsteräng. Jag ser mina bara fötter gå på mjukt gräs i solen på Öland. Det luktar gult och rött och varmt. Det doftar blommor och sommaräng. Jag kan så lätt se en sommaräng framför mig och jag vill att mitt hem tar med mig dit hela tiden och ger mig den lycka som varma sommarängar ger.

  0
 98. Heléna Sveed

  I Småland. Kvällste var jag lite nyfiken på, te och levande ljus är mitt sätt att varva ner när barnen somnat.

  0
 99. Pernilla S

  Store factory kommer från Småland.
  Lemonad blir jag mest nyfiken på, eftersom jag oftast dras till de dofterna.

  0
 100. Linnea

  1. Småland
  2. Skogspromenad, för att det ger ett visst lugn av att traska runt i skogen. Tyvärr blir det inte så mycket av det nu när man bor i en lite större stad för att plugga men njuter av några timmar i skogen varje gång jag åker hem till föräldrarna och “skogen”.

  0
 101. Helena

  Småland!
  Skogspromenad – en härlig känsla att promenera i skogen och man vet precis hur gott det luktar, samtidigt som det är svårt att förklara den härliga doften!

  0
 102. Linnea

  1. Småland
  2. Lemonad låter väldigt spännande, skulle vara härligt att få drömma sig bort till sommaren med doft av lemonad.

  0
 103. Linda Westerin

  Fråga 1: Småland
  Fråga 2: Undrar vilken tesort ni valt att använda i ert ljus? Finns många att välja på-spännande!

  0
 104. SofiaS

  1. Småland
  2. Skogsbäck – wow, hur kan man fånga det i en doft. Jag är uppvuxen på landet i Dalarna men bor nu i storstaden. Som barn sprang man vid, hoppade över och drack man ur många skogsbäckar. När jag tänker på en skogsbäck så tänker jag på något friskt, svalt och kallt, mossa, sand, jorden, solen och min barndom. Det hade varit underbart att få känna den känslan igen bara genom att tända ett ljus!

  0
 105. Tessan

  1. Från Småland

  2. Kalksten! Har aldrig känt sådan doft men väldigt nyfiken på de övriga också då jag är en riktig ljusälskare!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


read more binaryoptions21.com

грузоперевозки

дапоксетин отзывы