Blandare i andra färger än den klassiska kromkulören ökar allt mer i popularitet och Primys Steel Curve finns både i mässingsfärg () och kopparfärg (). Men kranarna är varken gjorda i mässing eller koppar utan i rostfritt stål och därmed garanterat helt fria från tungmetallen bly, vilket är skönt med tanke på att blyläckage från blandare inte är helt ovanligt och hårdare krav därför väntas träda i kraft under nästa år. Rostfritt stål kan dessutom återvinnas till 100 procent.

Tack vare , som har allt tänkbart inom golv, kök och badrum, har nu en lycklig vinnare chans att ro hem en blandare i valfri kulör, värde 3 495 kr, att sätta färg på köket med! För att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

Golvpoolen

 

Dagens tävlingsfrågor:

1. Hur många varuprover av kakel och klinker kan du beställa från Golvshop utan kostnad?

2. Varför borde just du vinna en ny blandare till ditt kök?

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Golvpoolen och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 3 495 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for readers living in Sweden though, sorry!

113 kommentarer

///////////////
 1. Tatiana

  1. 1-5 varuprover
  2. Jag har ett fullkomligt gräsligt och slitet kök från 60-talet som jag håller på att smårenovera i industristil. Den kopparfärgade blandaren hade lyft hela rummet med sin snygga design. Saknar dessutom diskmaskin så diskandet för hand hade definitivt blivit något att se fram emot!

  0
 2. Sofia

  Max fem stycken kan man beställa.
  Jag skulle så gärna vinna blandaren i mässing för det är den högsta önskan min lillebror har, en ny snygg blandare till sitt kök, den han har står där och droppar… Årets bästa och mest uppskattade julklapp skulle det bli!

  0
 3. Cina

  1-5 varuprover
  Den är ju så snygg och jag vill vinna den för att vi ska efter helgerna börja måla luckor och byta köksbänkar i köket för att göra en minirust (köket är lika gammalt som huset dvs från 50-talet) och blandaren skulle vara sjukt snygg till färgen som vi har valt till skåpluckorna.

  0
 4. Kristina J

  1) 1-5
  2) Budgetrenoverar mitt 60-talskök. Behöver byta diskbänken för att få in en diskmaskin! Blandaren “sand” skulle passa finfint och spara in några slantar!

  0
 5. Jenny

  1. 1-5 varuprover
  2. För att jag är så innerligt trött på att skålla händerna i köket, vi har ingen blandare utan en gammal hederlig kran med två vred från 1956. Drömmer om en riktig blandare!

  0
 6. Rebecka Frick

  1. 1-5 prover.
  2. Vi planerar flytta till ett gammalt 70tals hus som kommer kräva en totalrenovering. Det är ju dock detaljerna som gör det enligt mig. En blandare i mässing skulle verkligen göra det lilla extra i ett nytt kök! Superstiligt!

  0
 7. Sussi Lindblom

  1. Du kan beställa 1-5 varuprover
  2. Oh, vilken fin julklapp det hade blivit att få en ny blandare till vårt kök:) önskan är en mässingfärgad blandare. OMG jag ser redan framför mig hur snyggt det skulle bli. Håller alla tummar och tår att min önskan ska slå in.

  0
 8. Caroline

  1. 1-5 st
  2. Jag har fått en mindre vattenskada i mitt kök eftersom min gamla blandare har läckt, så måste nu byta ut hela inredningen. Och eftersom min gamla blandare är passé så är jag på jakt efter en ny i bra kvalitet och som är fin att se på.

  0
 9. Sussi Lindblom

  1. 1-5 varuprover kan beställas
  2. Oh, vilken fin julklapp det hade varit att vinna en ny blandare till vårt kök. Önskan är en mässinfärgad blandare, OMG jag kan redan se hur fint det skulle bli. Håller alla tummar och tår att min önskan slår in.

  0
 10. Anneli

  5 varuprover
  En ny smart köksblandare är drömmen för mig, den jag har nu är en vattenslösande gammal grej!

  0
 11. Annika Andeon

  1-5

  Vi har en blandare i vårt kök som nog är från medeltiden, eller iaf från 80-talet och det borde helt klart bytts ut för flera år sedan. Diskmaskinsavstängningen fungerar inte.

  0
 12. Margot Björck

  1. Upp till fem varuprover.
  2. Jag har byggt ett nytt hus för tre år sedan men är inte nöjd med blandaren i köket. Den blockerar utflödet på ett jobbigt sätt och passar inte heller helt bra i stilen. En ny från Golvpoolen skulle vara en mycket välkommen present.

  0
 13. Elin

  1. Max 5 stycken.

  2. Vi vill göra en budgetrenovering som också är snäll för miljön. Vi vill återanvända befintliga köksluckor samt de vitvaror som fungerar. Men byta ut till mässingsknoppar och nytt kakel samt bänkskivor. Med en blandare i mässing hade köket sett uppdaterat ut!

  0
 14. Pauline

  Svar: 1-5 varuprover
  Motivering: Jag bor i en hyresrätt där jag lär bo lääänge. Trots att lägenheten är riktigt gammal och är högt i takt med äkta stukaturer, så är rummen som köket och badrummet ett problem. Varför de inte renoverar det har jag ingen aning, och vår hyresvärd låter oss göra vad som helst för att höja standarden. So, needless to say, en sån här grann blandare hade kunnat lyfta hela köket!

  0
 15. Margot Björck

  1. Upp till fem varuprover.
  2. Jag behöver en ny blandare till mitt hus som vi byggde för tre år sedan. Den som vi fick då har inte varit bra och en ny vore en fantastisk julklapp!

  0
 16. Nadja Östman

  1-5 utan kostnad, utöver detta återbetalas inte kostnaden.
  2. Vi har precis gjort en light renovering av vårt kök men det som fortfarande drar ner hela köket är den hemska blandaren vi har nu. Hade gjort enorm skillnad med denna snygga blandare, så nu hoppas vi så köket kan få det den förtjänar.

  0
 17. Nadja Östman

  Svaret är 1-5 prover utöver detta återbetala ej summan.

  Vi har gjort en light renovering av vårt kök, det enda som fattas nu för att köket skall bli som jag önskat är att få våran hemska blandare utbytt. Och denna blandaren hade ju verkligen blivit pricken över i:ET .

  0
 18. Sandra P.

  1. man kan beställer 1-5 varuprov
  2.
  Så mycket underbara ting,
  min köket skulle verkligen få sting.
  Lyxiga produkter för lång tid framöver
  precis vad jag önskar, vad köket behöver.

  0
 19. Sandra Eriksson

  Man kan beställa ett varuprov från varje produkt och totalt fem olika.

  Vi flyttade in i en gammal jordbruksfastighet i höst och ska börja renovera nu efter jul. Vore såklart perfekt med en ny blandare i julklapp då!

  0
 20. Johan

  1. Du får max fem varuprover, till fri frakt dessutom!
  2. Vi behöver dra om all el i sommarhuset för att göra det säkert men vi behöver också bygga ett fungerande kök. Såklart kommer elprojektet i första hand så ingen blir skadad av de farliga lösningar de förra ägarna hittat på. Men en lyxig blandare till det blivande budgetköket vore en otroligt fin start på köksbygget!

  0
 21. Anna

  1. Upp till fem varuprover.
  2. Jag vill gärna vinna en blandare för att vi till våren ska renovera vårt kök och då också byta ut den gamla (snuskiga!) blandaren. Vi kommer med stor sannolikhet välja ett mörkbetsat kök och blandaren Sand skulle bli superfin mot det mörka!

  0
 22. My

  1. Man kan beställa 1-5 olika varuprover kostnadsfritt.

  2. Då vår nuvarande blandare läcker och rörmokaren precis talat om för oss att den inte går att laga, så vore en ny i julklapp den absolut bästa gåvan! Vårt kök är inte renoverat sedan 60-talet. En ny blandare skulle höjs standarden otroligt och dessutom bli det enda värt att visa upp i vårt kök.

  0
 23. marielle

  1-5 varuprover kan man beställa utan kostnad!
  Jag borde vinna en ny blandare för att den vi har nu e sååå ful! Och en ny blandare i mässing hade gjort sig väldigt fint i vårt kök!

  0
 24. Märta

  1. Max 5 st
  2. Jag har inget kök ännu, har precis sålt lägenheten och ska flytta ut på landet. Så att starta med en blandare vore inte helt fel 🙂

  0
 25. Sara

  1. Max fem varuprover!
  2. Vi har precis köpt vår drömlägenhet som nu står i startgroparna för en totalrenovering – det vore härligt att inte behöva snåla in på ekotänket bara för att få budgeten att gå ihop, därför vill vi vinna en blandare!

  0
 26. math

  1. 1-5 varuprover
  2. Varför just jag borde vinna är en bra fråga och det finns många anledningar. Den viktigaste är att jag letat efter just en mjukt böjd hög kökskran och dessa var så mycket finare än de jag hittade! Sen står vi precis inför en större köksrenovering där 80-talsköket (med en droppande och läckande kran) ryker och in kommer ett retrokök från 50-t med petroleumblå detaljer och granit. Denna skulle verkligen vara pricken över i 🙂

  0
 27. Emma Bergström Wuolo

  1-5 varuprover! Jag bor i ett nästan hundra år gammalt hus. Att behålla en gammal känsla samtidigt som man har det modernt är inte helt lätt. Jag behöver byta ut både min diskho (en i vitt porslin som spruckit) och blandare (en hopplös från Ikea där det hela tiden känns som att man skruvar åt “fel håll”). Har länge tittat på olika blandare men inte hittat någon bra. Det här var ett oväntat kort – som skulle passa mycket bra hemma hos mig.

  0
 28. Mattan

  1. 1-5 varuprover
  2. Varför just jag borde vinna är en bra fråga och det finns många anledningar. Den viktigaste är att jag letat efter just en mjukt böjd hög kökskran och dessa var så mycket finare än de jag hittade! Sen står vi precis inför en större köksrenovering där 80-talsköket (med en droppande och läckande kran) ryker och in kommer ett retrokök från 50-t med petroleumblå detaljer och granit. Denna skulle verkligen vara pricken över i 🙂

  0
 29. Johanna

  1. Max 5 varuprover
  2. Jag skulle bli så himla glad om jag vunnit blandaren då vi precis flyttat till en större lägenhet och köket är lite trist och att sätta en blandare i mässing hade gjort köket lite mer spännande! Jag är föräldraledig så finns inga pengar över att fixa till köket, men en snygg blandare hade gjort sig så fint i köket.

  0
 30. m

  1. 10 år
  2. två saker skulle stå på min önskelista – dels en kategori där de hållbara produkterna visas upp. Det är ett bra sätt att ta sin del av ansvaret, att tydligt visa kunderna hur de kan bidra till “bättre” konsumtion. Och dels moodboards eller inspirationsuppslag där man kan köpa allt på bilden.

  0
 31. Feifei

  1. 1-5 varuprover
  2.
  En köksrenovering kräver många frågor och svar
  Planering? Vitvaror? Ska luckorna vara kvar?
  Och när den röda tråden är hållbarhet
  Då är estetik och funktion inte alltid en prioritet
  Men en läckande blandare med ojämnt tryck är inte heller så kul
  (sen kan det tilläggas att den även är hiskeligt ful)
  En blyfri blandare i mässing är precis vad vårt kök behöver
  Och något som skulle förgylla matlagning och disk i många år framöver

  0
 32. John Södling

  Hej,

  Max 5.st varuprover.

  Det hade varit så trevligt med en snygg kran för omväxlingens skull och vår nuvarande kran låter som ett stort blåsinstrument varje gång man vrider på den. Den behöver verkligen bytas ut, innan jag och min tjej blir alldeles för impopulära här i byggnaden.

  0
 33. Camilla

  1. Man kan beställa 1-5 prover.
  2. Vi hade ett kök från 60-talet som vi budgetrenoverade ifjol genom att lägga tid och pengar på att bygga upp golv, väggar och tak från grunden. Men själva köket köpte vi begagnat på Blocket. Så att få pimpa upp med en så otroligt läcker och miljömedveten kran vore heeeelt underbart!

  0
 34. Mirjam

  1. 1-5 varuprover

  2. Vår nuvarande kran läcker och behöver bytas!

  0
 35. A.S

  1-5 prover.
  2. En blandare i mässing skulle verkligen göra det lilla extra i mina föräldrars kök i deras nya lägenhet, de downsizar efter 30 år i mitt barndomshem och en ny blandare skulle verkligen sätta tonen för resten av köket i deras nya hem.

  0
 36. Lena

  Upp till 5 varuprover kan man beställa

  Mitt lilla trötta slitna kök måste akut få in lite finess
  med en fantastiskt vacker blandare blir det slut på deprimerande fultristess
  Vore helt fantastiskt att få installera Steele Curve , ett helt suveränt design-ess!

  0
 37. Michelle storm

  1. Upp till fem varuprover.
  2. Därför att mitt kök är från 70-talet. Det 70-tals röda och gröna samsas med terracottan från 90-talet. blandaren snålar på varmvattnet och har nog gjort sitt för längesedan, vansinnigt ful är den också som om det andra inte räckte. Ensam med två barn är jag i mitt lilla hus och en ny blandare står inte högst på listan av saker som måste bytas ut trots att det vore behövligt. Denna vore guld värd.

  0
 38. Helena

  1. Man kan beställa upp till 5 prover (grymt bra!).
  2. Att få vinna blandaren i mässing hade verkligen räddat upp den sura eftersmaken av vår köksrenovering. Vi la nyligen stor energi och omsorg (och pengar!) på att renovera vårt kök men vi är så missnöjda med blandaren (från en ledande, svensk konkurrent) som sprutar åt alla håll när man använder den och dessutom sitter löst i sin fattning. Så trist! Och visst känns det trist att behöva investera i en ny. Att vinna en härlig blandare av kvalitet blir pricken över i:t och avslutet på vår långdragna renovering!

  0
 39. Åse

  Svaret är 5 st (chattade med deras hemsida, hehe)

  Varje gång jag använder min köksblandare blir jag så stressad att jag nästan håller andan och spänner axlarna! Jo, för att min hyresvärd bytte till en sort som är vatten- och energisparande in absurdum: i sitt normalläge spolar den ljummet vatten i en mycket svag stråle. För att få starkare stråle och av annan temperatur måste man hålla fast och dra spaken uppåt vänster eller höger. Släpper man den blir det genast ljummet och svag stråle igen. Så om jag till exempel vill diska ur en gjutjärnspanna har jag bara vänsterhanden att göra det med eftersom högerhanden måste trycka rätt hårt snett uppåt höger för att få varmt vatten och någorlunda tryck i strålen. Och ingen tredje hand att hålla diskborsten med. Och ingen diskmaskin har jag, och tyvärr en mycket tunn plånbok. Detta driver mig verkligen till vansinne, snälla fina låt mig vinna!

  0
 40. Lotta Larsdotter

  1-5 varuprover kan man beställa!
  Jag ska renovera mitt kök inom en snar framtid och skulle gärna vilja ha en blandare i kopparfärg. Annorlunda och riktigt snyggt!

  0
 41. Linda

  Man kan beställa Max 5!

  Jag och min sambo flyttar in i ny lägenhet januari och en sådan här blandare i svart hade gjort sig väldigt fin i köket! vi väntar även vårat första barn till våren och vill såklart att hans små händer ska få det allra bästa!

  0
 42. Johanna VL

  1. 1-5

  2. It´s all in the details. Vi har ett rätt tråkigt kök, inget större fel på det, men tråkigt. En ny detalj, med funktion också, som en ny blandare, hade gjort det lite roligare. Den vi har nu är av tråkig standardmodell, i standardfärg. Så, lite piff hade varit trevligt 🙂

  0
 43. Elisabeth E

  1. 1-5 st varuprover.
  2. En ny köksblandare skulle piffa upp i mitt kök, ett riktigt snyggt blickfång som sticker ut från de vanliga blandarna som finns på marknaden.

  0
 44. Titti skarp

  1-5 varuprover
  håller på med renovering så denna skulle sitta fint efter julen
  hoppas på turen

  0
 45. Lisa

  1. Ett till fem varuprover utan kostnad
  2. För att det skulle lyfta mitt kök!

  0
 46. Björn Karlsson

  1. 1-5 varuprover
  2. Jag skulle vilja överraska min underbara fru, för mig finns bara du! Du är en nybliven mamma… önskar att vinsten till dig hem kamma! Köket skulle med en exklusiv blandare bli så fin, jag hoppas att du alltid kommer att förbli min!

  0
 47. Camilla Malmelöv

  1) 1 till 5 varuprover utan kostnad 🙂
  2) Jag och min mann skall i kveld skriva under på papirene till vårat nya hus bygd på 70-talet, och vi flyttar in till helgen. Vi tenker renovera med att blanda nytt och gammalt, och Golvpoolens blandare är otrolig retro och stilig! Praktiskt att den är hög.
  Hadde uppskattas i vårt nya hem!
  Hälsningar hoppfull snart tvåbarnsmamma

  0
 48. Tommy

  Hej hopp

  Max 5 st.
  Vi skulle verkligen behöva en ny blandare, har kvar samma sen huset byggdes 79 och den är tätad och lagad så många gånger att jag nästan är förvånad varje gång det kommer vatten från den. Eller att det inte kommer vatten från den när det inte ska…

  Ha det fint!
  Tommy

  0
 49. Maria

  Upp till 5 varuprover.
  Vår kökskran är så jäkla gammal att jag tittar mig om efter en ny. Det är alltså säkert att den ska bytas ut, och dagens vinst skulle sitta så fint!

  0
 50. Lena

  Skickade in en kommentar nyss…men den syns tyvärr inte här. Får rimma igen för att
  säga att jag i denna blandare blivit totalt kär
  och jag vill definitivt ha den hemma hos mig- HÄR!

  0
 51. Caroline Andeon

  1. 5st
  2. Vi hyr, och man tycker det borde vara hyresvärdens intresse att hålla bostaden i någorlunda standard, så är dock inte fallet. Vi har väldigt mycket problem med varmvattnet, ena stunden kallt för att sedan bränna sig. Rörmokarna som varit här ofantligt många gånger säger rakt ut att de kan inte göra mer, blandarna måste bytas dvs alla blandare. Vi har sådana gamla som man vrider på två vreden, en för varmt och en för kallt. Men hyresvärden vill ändå inte byta, men har gett oss tillåtelse att byta själva. Så, jag önskar vinna denna så barnen slipper bränna sig när de ska tvätta händer och dricka vatten.

  0
 52. kattis Iveblad

  Man kan beställa upp till 5 varuprover hos Golvshop utan kostnad.

  Med en kran utan vred, det är en ständig kamp för små och stora att vatten spola. Hos barnen det ständigt frågas… när ska ni kranen ordna?
  Med en kran i färgen “sand” vi vatten kan få och barnen slipper ropa; mamma, kom och hjälp!

  0
 53. Camilla Sandmark

  1. Max 5 prover.
  2. Eftersom vi ska sätta igång en renovering av köket nästa år så är ju det här en jättebra vinst och något att börja med. blir svårt att välja kulör bara!

  0
 54. Annika Nilsson

  1) 1-5 st!
  2) Pappa han håller på och fixar med blandaren var och varannan dag känns det som! Den sprutar fel och läcker hela tiden. Det hjälper inte vad han än gör! Nu tycker jag att det är dags att byta ut den gamla mot en ny snygg! Hoppas få glädja mamma också – som slipper tjata på pappa hela tiden om den trasiga blandaren! Jag vill att mina föräldrar ska ha frid i jul!

  0
 55. Linnea

  Man kan beställa mellan 1-5 gratis golvprover.
  Vi har nyligen renoverat vårt kök, men har en tråkig vanlig blandare vilket inte passar in med resten av köket. En sån här lyxig blandare skulle lyfta hela köket och göra att det känns mycket mer exklusivt, för det är ju detaljerna som gör det!

  0
 56. Birgitta

  1. 1-5 varuprover.
  2. I likhet med dig har vi ett fungerande kök som är för fint för att rivas ut, även om jag inte hade valt det själv. Men nu börjar vår köksblandare att sjunga på sista versen, och den här hade ju gjort köket modernare på en gång!

  0
 57. tina

  1. 1-5 varuprover
  2. Ett vitt Ikeakök som vårt, som fyller 17 år, skulle ta ett glädjeskutt med den snygga kopparfärgade blandaren!
  Med små medel lyfter man ett rum, och den här fina blandaren skulle definitivt göra vårt
  kök till en lite roligare och snyggare plats….håller tummarna!

  0
 58. Hanna

  1) 1- 5
  2) Efter år av strävan har jag äntligen lyckats köpa min första bostadsrätt. Det kanske inte är den mest moderna lägenheten, men jag trivs som bara den. Mitt inredningsintresse har i och med flytten verkligen kommit till liv och mina söndagar består numera av att hänga på auktion. Jag älskar att blanda nytt och gammalt, och just nu har jag en hangup på loppisfynd i art deco stil som jag blandar med moderna inslag. Förhoppningsvis kommer jag till våren ha möjlighet att renovera mitt kök. Eftersom jag älskar mässing kommer blandaren bli så fin kontrast till de mörkare tonerna i grått och blått som jag tänker mig. Jag kommer även inreda med marockanskt kakel och jag tror att detta i kombination med blandaren i mässing skulle ge en så fin lyxig känsla 🙂

  0
 59. Daniel

  [1] 1 till 5 stycken varuprover.

  [2] För att dra en lång historia kort:
  .. Köpte ny blandare
  .. Blev lycklig över att ha köpt ny blandare
  .. Firade med sambon och öppnade en flaska rött
  .. Försökte installera blandaren efter delat på en flaska rött
  .. Ångrade att jag försökte installera en blandare efter delat på en flaska rött
  .. Letat ny blandare sedan dess.

  0
 60. Anneli

  1-5 Varuprover / Det vore underbart att vinna denna snygga blandaren i mässing till vårt röda hus med hjärta. Vilken lycka i jul att denna skatt beundra Det blev jubel i vårt hus God Jul o Gott Nytt År LOVE

  0
 61. Marie Dahlberg

  Jag har bytt i princip allt annat i köket men denna viktiga detalj har inte blivit åtgärdad ännu och skulle den inte användas här hemma så håller jag också på och bygger två sommarstugor så jag behöver nog flera stycken 🙂

  0
 62. Marie Dahlberg

  Jag glömde att svara att man kan beställa 1-5 varuprover.

  0
 63. Lena Axelsson

  1. Max 5
  2. Vi har ett öppet kök där blandaren syns väldigt tydligt
  Det skulle vara skoj med en fin blandare som blir en indredningsdetalj i sig själv

  0
 64. Malin

  1. Max 5 stycken

  2. Vår familj har just köpt ett härligt gammalt hus,
  en riktig träpärla med takhöjd och magnifikt ljus!
  Ljuvligheterna fortsätter när vi öppnar dess dörr,
  och möts av en vildvuxen trädgård med anor från förr!
  Jag vet dock inte vad tidigare ägare haft för inredningsinspiration,
  här möts 70-talsgolv, 90-talstapeter och furu i kombination!
  Nu väntar mängder med renoveringsbestyr,
  denna snygga blandare skulle göra köksdelen till ett njutningsfullt äventyr!

  0
 65. Anette Magnusson

  1. Max 5 varuprover.
  2. Nu när vi renoverat stugan färdigt är det dax för en ansiktslyftning av vårt “hemmakök”.

  0
 66. Nina

  1. 1-5 prover
  2. Min blandare är en sliten och nött pjäs från 70-talet.
  Ett vred för varmt och kallt, det känns omodernt och galet.
  De är dessutom tröga och ger mig kramp i min hand.
  Så det vore snyggt och praktiskt med en ny i färgen “Sand”!

  0
 67. Daniela

  1. 1-5 varuprover
  2. Då jag bor i hyresrätt vill jag göra något enkelt lyft till mitt kök som lätt kan återställas och en ny fin kran är perfekt!

  0
 68. Barbro Laon

  1) max 5 stycken
  2) Förr hade jag en röd och en blå eller en med V och en med K. Men tänk vad bra ändå, att kunna styra allt med en spak, miljövänligt precis i min smak. Hoppas att denna snygga sak i mitt kök kommer att servera vatten, då spinner jag som katten och sover gott om natten!

  0
 69. Angelica Johansson

  1) Max 5 prover! Men även färre går bra! 😉

  2) Jag skulle ge denna till mina svärföräldrar…dem har ett kök från förra istiden där blandaren är med två separata kranar på varsin sida av vasken! Jag får spel!
  I den kalla kranen fryser fingrarna till is när man ska tvätta händerna, och i den andra kranen kokar fingrarna så dem blir helt röda…!! Jag vet faktiskt inte vilket som är värst!
  Så dem behöver en “start sak” som gör att dem kommer i gång på riktigt och tar tag i detta kök snarast, kranen skulle ge dem inspiration till fortsättningen av köket och ingen skulle bli gladare än jag men att kunna tvätta händerna civiliserat! 😛

  0
 70. Linda

  1. Max 5 st.
  2. Köket är i stora delar original från 1960 men behöver såklart renoveras. Vi tänker försöka bevara lite charm men med piffiga detaljer som lyfter.

  0
 71. Jerker

  1. 1-5 varuprover
  2. Kopparfärgen hade passat så bra i vårt kök!

  0
 72. Maggan

  1. 1-5 st fraktfritt (vilken fin service)
  2. P.g.a. en vattenskada måste diskbänken bort för byte av vattenrör. En ny kran skulle göra arbetet mer lustfullt än ett tråkigt måste.

  0
 73. Caroline L

  1. 1-5 stycken
  2. Min köksblandare är av fantasilös standard så det skulle vara fräscht med lite färg i köket.

  0
 74. Jessica Eliasson

  Har köpt bänkskivor och ny diskbänk men ingen blandare. Därför står både skivor och diskbänken kvar ute i garaget. Hjälp mig nu med den sista detaljen så 2017 är med ett renoverat kök.

  0
 75. Linda

  1-5 varuprover.
  Denna blandare hade gett köket en skimrande gloria, då pengar till renovering är en smärtsam historia. När köksrenoveringen hopar sig och mörkret är totalt, då hade en mässingfärgad blandare piggat upp oss något så kolosalt.

  0
 76. Jessica Eliasson

  1) upp till 5 st
  2) Har köpt både bänkskivor och ny diskbänk men ingen blandare. Har helt enkelt inte hittat någon som passar både i budget och stil. Denna var ju verkligen helt rätt. Hjälp mig nu att få i hamn detta projekt så vi kan bära in alla saker från garaget och 2017 kan avnjutas i ett nyrenoverat kök. God jul!

  0
 77. Lea P

  Räcker det om jag skriver: tvågreppsblandare modell 1980.

  0
 78. Lea P

  Glömde skriva max 5

  0
 79. Jenny Lindström

  Max 5 varuprover kan man beställa. Jag skulle vilja ge blandaren till min son som precis har flyttat hemifrån och vi hjälper han renovera hans bostad en gammal sommarstuga

  0
 80. Gisela

  1. Svar max fem stycken.
  2. Då kan jag göra både miljön, plånboken och min inredningsgalna familj en riktigt god tjänst. Blandaren Steel Curve är toppen för min familj.

  0
 81. Liv Carlson

  5 prover

  Min mamma tog 2010 tillsammans med min pappa över mina morföräldrars hus – min mammas drömhus. De skulle flytta ut dit tillsammans med lillasyster. Men pappa fick leukemi och flytten blev inte av. Han blev frisk men avled i ett återfall 2012.
  Mamma har nu i år tillslut flyttat ut – samtidigt som jag och syster börjat högskoleäventyr på annat håll. Många saker i huset är gamla och behöver bytas – och blandaren i köket har i prover min pappa såg till att ta visat spår av bly. Jag vet detta tynger mamma men det är så mycket med huset att hon inte kommit dit.
  Det hade varit underbart fint att kunna fixa detta åt henne – vatten är trots allt något av det viktigaste i ett liv!

  0
 82. Åsa

  1. Max 5 prover:)

  2. Vi har nu bott i vårt tegelhus i nästan ett år, och har upptäckt att de som bodde här innan oss definitivt hade tummen mitt i handen. En hel rad med lådor är placerade så att de inte går att dra ut. Om man släcker lampan i hallen stängs kaffebryggaren och övriga produkter i samma eluttag av. Värst är dock blandaren i köket. Varmt blir kallt och tvärtom. Dessutom är den så låg att det inte går att fylla på en flaska med vatten. Att lite vatten sprutar rakt ut och ner i urringningen på mig har jag vant mig vid.

  Någonstans måste vi börja rodda i allt detta. En ny blandare hade onekligen varit toppen!
  Tillägger att vi ändå älskar vårt knasiga hus! Här tänker vi åldras!

  0
 83. Malin Öhlund

  Svar fråga 1: 1-5 st varuprover.
  Svar fråga 2: Jag skulle vilja vinna denna för att jag vill ge den till mina föräldrar i julklapp, de håller på att renovera sitt kök just nu och de har inte valt blandare än. Denna tycker jag skulle passa som en smäck i deras kök, (dessutom så har jag ej hittat någon julklapp till dem än så därför skulle det vara ännu mer fantastiskt att vinna denna! :D)

  0
 84. Heléna

  1-5 varuprover

  Jag skulle vilja vinna för att ge en ny blandare till min dotter som precis flyttat in i sin farfars gamla hus och den blandaren som är i köket nu känns som att den går sönder när som helst

  0
 85. Maria

  1. 5 varuprover
  2. Vi flyttar in i vårt hus på nu lördag, lagom för att komma iordning(!) till jul! Köksrenovering är bara en i en lång renoveringslista och denna fantastiska blandare skulle vara en ytterst uppskattad julklapp under granen!

  0
 86. Camilla

  Hej!
  1) mellan 1-5st
  2) planerar att renovera vårt gamla 70-tals kök och en ny snygg blandare från Golvpoolen skulle bli startskottet!

  0
 87. Amanda Nyman

  Svar: Max 5
  Är nybliven husägare, och huset är ett riktigt renoverings projekt! Denna skulle vara perfekt i köket jag ser framför mig! SÅ snygg!

  0
 88. Mats-Olof Johansson

  1. 1-5 prover.

  2. Vår gamla droppande blandare är värsta familjetragiken…
  Jag är verkligen mogen för den nyaste tekniken!
  Med Primys Steel Curve kan vi slippa ”drop drop” problematiken,
  Smarta och blyfria funktioner är den rätta politiken! 🙂

  0
 89. Sandra Nilsson Rosti

  1. Man kan beställa upp till 5 st varuprover.

  2. En gnällig kran vi i köket har
  Miljöbov den är som jag ej håller kär
  Den droppar och slösar på vattnet vi har
  Så låt oss få vinna och gör mig riktigt gla

  0
 90. Amanda

  1, Max 5
  2, ska renovera köket här hemma och en blandare i mässing hade suttit så fint, får ta en titt på Golvpoolens hemsida och se om kaklet jag behöver finns där, för vinner jag så kommer jag lätt beställa därifrån;)

  0
 91. Lisa

  Max fem stycken
  Vi har flyttat till hus men pengarna räcker inte riktigt till en köksrenovering – en iögonfallande blandare blir en perfekt minirenovering. Tänker att man med ny blandare och kanske nya knoppar kan piffa till köket och på så sätt skjuta upp renovering ytterligare ett tag – bra för miljön, bra för min plånbok!

  0
 92. Louise

  1. 1-5 varuprover
  2. Övertalade min man då vi renoverade vårt kök att vi skulle ha en kromfärgad blandare, trots att han önskade en i mässing. Han suktar fortfarande efter en så vill gärna glädja honom med en.

  0
 93. Anton

  1. Upp till fem stycken varuprover utan kostnad – generöst!

  2. Vilket fantastiskt pris! Mor och far har precis köpt en sjötomt för att bygga en ny sommarstuga och jag har – passande nog – ännu inte köpt någon julklapp till någon dem. Mamma ä-l-s-k-a-r mässing så jag vet att hon skulle blir överlycklig i fall en blandare i mässing låg i hennes paket!

  0
 94. Tess

  1, max 5 varuprover
  2, Vår började läcka igår…

  0
 95. Linda Jonsson

  1-5 varuprover

  Jag skulle ge denna till min “sambo” då han håller på och renoverar köket för fullt, och en av dessa blandare hade passat perfekt där.

  0
 96. Milla

  Man kan beställa max fem stycken.
  Jag borde vinna då vår är väldigt gammal, ful och opraktisk.

  Tänk att denna vackra blandare få,
  Då skulle vi så gott må

  0
 97. Jonas R

  1. Maximalt 5 varuprover.
  2.
  Köksblandaren från Golvpoolen ger köket personlig stil
  är gjord av rostfritt stål och är för naturen en bra deal.
  Inte i klassik krom utan livar upp med färgerna Amber och Sand
  och är i mina ögon mycket vackrare än ett guldhalsband.
  Det är därför som jag blandaren önskar vinna
  och varje dag komma hem till det finaste kök man kan finna!

  0
 98. Thomas Nilsson

  1. Max 5 varuprover
  2. Vi har ett gammalt kök där skåpluckorna hade klistrad (jag tror de värmde) någon form av plast som såg ut som trå. Väldigt populärt på 80-talet. Men mörkt. Min fru har gjort en budgetrenovering som innebär att hon har slipat alla luckor, målat om dem, bytt handtag och tapetserat om. Hon har gjort det väldigt ljust och fint och det duger jättebra tills vi får råd att göra en helrenovering. Men jag skulle vilja överraska henne med en ny, snygg kran.
  En modern stilren, helst i koppar, för den skulle lysa upp både köket och henne. Det är hon värd.

  0
 99. Asuka

  Max 5 st.
  Kranen från Golvpoolen skulle vara en garant för att vårt kök får en extravagant guldkant,

  0
 100. Janina

  1. 1-5 prover
  2. Planerar en väldigt efterlängtad köksrenovering av troligtvis Sveriges fulaste och mest slitna kök. Vår nuvarande blandare läcker dessutom så det känns som om hela köket gråter. Denna vackra blandare skulle däremot få mig att gråta av lycka. Att den är blyfri väger tungt när man har två små barn som man vill erbjuda en så giftfri miljö som möjligt. Min blivande femåring till son älskar rosa och guld så en “guldkran” vore helrätt på alla sätt.

  0
 101. Anna L

  1. 1-5 varuprover
  2. man kunde trott vårt hus var ganska nytt
  men den forna glansen nu flytt
  så jag tar en chans
  till lite inredningselegans

  0
 102. Cikoria

  1) 1 – 5 varuprover kan beställas.

  2) Vår gamla köksblandare är så trist och nött.
  Den har tjänat oss troget i över 25 år.
  Men nu den inte längre vill vara med här, den är så rasande trött!
  Ja, den är trög att öppna, trög att stänga
  och knappt något vatten man får.
  Den stilrena Steel Curve i färgen koppar Amber,
  får därför mer än gärna flytta in i köket här!

  0
 103. Gunilla Herlin

  Max 5 stycken
  Jag totalrenoverade mitt kök för 5 år sedan. Tyvärr är kranen jag valde inte bra. Den droppar i avstängt läge om den står på varmvatten. Dessutom finns ingen avstängningsventil för diskmaskin, vilket är ett måste enligt försäkringskrav.
  Blev verkligen överförtjust i färgerna på kranarna.

  0
 104. Emma J

  1) Fem stycken
  2) Vill ha en säker och snygg kran som fungerar i vått och torrt och som man kan lite på. Därför skulle jag gärna vilja vinna denna så vi kan byta ut den gamla!

  0
 105. Cikoria

  1. 1 – 5 varuprover.

  2. Vår gamla köksblandare är så trist och trött,
  den har tjänat oss troget i över 25 år!
  Men nu den inte längre vill vara med,
  den är så rasande trött!
  Trög att öppna och trög att stänga
  och knappt något vatten man får.
  Så jag önskar att den stilrena Steel Curve
  i kopparfärgen Amber, kommer att flytta in
  i vårt kök. Då kommer allt fungera med besked!

  0
 106. Lena

  Upp till 5 st prover!

  Svar; Den vi har är snygg men skvättig, designen på denna tycks mycket mer vettig!

  0
 107. Catrin Tiger Kullberg

  1. 1-5st provet.
  2. Jag och min pojkvän är i behov av en ny köksblandare då våran är trasig.
  P.S Vi är fattiga studenter.

  0
 108. Jakob Cedervall

  1. 1-5 stycken
  2. För att jag har aldrig vunnit en tävling på internet. Och den skulle passa bra ut i mitt kök.

  0
 109. Katarina Råberg

  5 st
  Jag önskar en kran
  under min gran
  För när den gamla blir bytt
  blir hela köket som nytt

  0
 110. Caroline

  1. 1-5 st
  2. Jag bor i en liten etta på 23 kvm med en pyttig kokvrå som det är svårt att göra något roligt med eftersom inget puff får plats om jag ska ha någon yta att laga mat på. Att kunna piffa upp mitt minikök med denna supersnygga blandare vore därför ett alldeles underbart lyft.

  0
 111. Lina

  Antalet varuprover utav kakel/klinker man kan beställa utan kostnad är 1-5 stycken.

  Jag är en person som dricker extremt mycket vatten och denna kran är snygg att titta på och tar bort alla farliga ämnen. Jag älskar mina föräldrar mest av allting och en såndär fin blandare skulle passa så bra hemma hos oss. Hade man en sån skulle till och med disken vara rolig 🙂

  0
 112. Teresa

  1. 1-5 st varuprover
  2. Jag och min sambo har ingen diskmaskin, så vi spenderar ganska mycket tid vid diskhon. Vi tänkte piffa till köksvrån med lite ny färg på luckorna och nya handtag. En ny blandare hade verkligen varit kronan på verket som livat upp diskandet lite grann!

  0
 113. Katarina Råberg

  5 st
  Önskar en kran
  under min gran
  för när den gamla blir bytt
  blir hela köket som nytt

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


top-obzor.com/obzor-lenovo-vibe-k5-plus/

http://velomarket.org.ua

velomarket.org.ua/stati/materialy-velosipednykh-ram/