Så här års rasar det in intervjuförfrågningar från inredningstidningarna där man ombeds spå nästa års starkaste trender. Ni kommer nog att upptäcka i mina svar att jag tror och hoppas att den största trenden blir att inte följa trender alls, men det är klart att jag också svarat lite mer traditionellt på frågorna.

Och när det kommer till färger har jag tippat på rött/rosa/rostbrunt som motvikt mot allt blått, grått och grönt vi sett så länge – trots att Pantone precis utsett  till årets färg 2017. Vi får väl se om jag är helt ute och cyklar eller ej, men finska färgföretaget verkar i alla fall hålla med mig. Galet fina bilder också, tack vare , hatten av! (Och tomten, om du har koll på var den fina skärmväggen kommer ifrån så vet du var jag bor …)
tikkurila-husligheter-5

tikkurila-husligheter-3

tikkurila-husligheter-2

tikkurila-husligheter-6

tikkurila-husligheter-1

tikkurila-husligheter-7

Translation: Love these inspiration pics from Finnish paint company Tikkurila, styled by Susanna Vento. And I really do think these are colours we will see a lot of next year.

5 kommentarer

///////////////
 1. Katja

  Skulle vara kul om du kunde skriva som förra året dina nyårslöften eller (mål)planer inför 2017.

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Det kommer! 🙂

   0
 2. Henrik Waara

  Gud vad jag tycker dessa färger var fina ihop. Reagerade faktiskt på hur jag flera gånger skrollade upp och ner för att få se dem igen. Det här föll jag verkligen för.

  0
 3. Gulli Lundström

  Alessi grundades 1921.
  Om jag hade Alessi Platebowl skulle jag duka med dessa tallrikar. Annars tar jag vår service från Rörstrand, Opal, vita dekorerad med grå blomma. Det enkla är det vackra.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


buysteroids.in.ua/kupit-antiestrogenyi/tamoksifen.html