Banner

Att verkligen tänka igenom sina renoveringar är viktigt både för trivseln i hemmet och ur ett hållbarhetsperspektiv – en ogenomtänkt lösning kommer inte att fungera på sikt och då krävs ytterligare renoveringar som kostar både tid, pengar och resurser.

Därför tycker jag att dagens vinst är så bra – du vinner nämligen en inredningskonsultation för kök, badrum eller garderob i ditt hem av Birch & Wood, värde 1 500 kr. Då får du hjälp att visualisera resultatet med förslag och ritningar. Är det så att du dessutom väljer att köpa kök, garderobslösning eller badrumsförvaring från Birch & Wood efter konsultationen (inget krav) så får du 15 % rabatt på beställningen! För att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!
14-birchwood-husligheter
Dagens tävlingsfrågor:

1. Vad heter stensorten som bänkskivan och köksön på bilden är gjorda av?

2. Motivera varför just du ska vinna en inredningskonsultation för ett rum samt att få 15 % på en beställning av ett helt kök, garderobslösning eller badrumsförvaring.

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Birch & Wood och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 1 500 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for readers living in Sweden though, sorry!

20 kommentarer

///////////////
 1. Sussi Lindblom

  1. Natursten
  2. Har pratat i flera år om att göra något åt våra garderober, men aldrig tagit tag i det. Skulle vara så kul att få professionell hjälp med planering då vi i dagsläget har 3 garderober i ett utav våra sovrum som ska täcka behovet av en familj på 4 personer. Men då vi har idé torka hur man på bästa sätt kan utnyttja rummet till maximalt så kommer vi ingenstans. Håller tummarna att detta kan bli en superfin julklapp:)

  0
 2. Caroline

  1:Natursten
  2: Till våren flyttar vi in i vårt hus och vad vore en bättre start än en inredningskonsultation! Köket är det jag känner att jag vill sätta igång med snabbast och då det inte är så stort har vi diskuterat fram och tillbaka bad som blir bäst, så lite hjälp på traven vore toppen!

  0
 3. Caroline

  Natursten.

  Vi har ett jättefint hus men vi hade när vi flyttade in inte råd att göra mycket mer än stoppa “åverkan”. Nu har vi gjort många stora saker med huset, rett ut problem med att ute tog sig in på olika sätt. Nu skulle vi vilja få till wow. Det är svårt! Små val ofta, som gör den stora skillnaden. Jag skulle vilja få hjälp med förslag på hur våra två badrum kan bli det där som man inte riktigt kan ta på, men som gör att man känner att rummet är perfekt.

  0
 4. Sara

  Natursten.
  Nästa år flyttar vi till stor nyproduktionslägenhet, med massa boyta men väldigt mycket mindre förvaring. Dock blir det en liten walk in closet, där årets alla kläder skall få plats. Vi sliter vårt hår över den lösningen, så proffshjälp med garderoben vore otroligt välkommet!

  0
 5. Lisa

  1. Natursten
  2. Vi flyttade in i ett hus byggt 1972. Det ena badrummet var i original med träpanel och brun plastmatta, det andra är renoverat på 90-talet med grönt/vitt kakel, massor av bårder i snirkligt guld och till detta bubbliga plastduschdörrar och terrakottagolv… Hm, vilket var värst!?
  Vi renoverade 70-talsbadrummet först med tanke på ev fukt innanför träpanelen osv men står nu i tankarna att renovera även det andra badrummet (Jippi)! Hade ju varit rent fantastiskt att få lite hjälp med alla tankar & idéer! Och kanske lite rabatt på inköpen… Skulle vilja inreda med naturliga material i “Gotlandsstil”… Håller mina tummar för detta!

  0
 6. Feifei

  1. Natursten
  2. I vår lilla lägenhet finns ett utrymme som idag används som en extremt dåligt planerad walk-in-closet, fylld till bristningsgränsen då det idag är vårt enda förvaringsutrymme. Förra ägaren hade en förkärlek för mörk mahognyfärg, konstigt dragna ellösningar och billigt laminatgolv, och vi har många gånger pratat om att vi borde försöka skapa en långsiktigt hållbar och flexibel möblering som är anpassad för våra behov. Drömmen vore en kombinerad öppen och stängd lösning, där man kan få plats med både det vackra och det vardagliga, från klädupphängning till städskåp och förvaring av hushållsprodukter. Vi har vänt och vridit på det många gånger själva men har inte lyckats lösa utmaningen – då vore det guld att få professionell inredningshjälp!

  0
 7. Anna

  1. Natursten
  2. Jag skulle gärna vilja vinna för att vi ska renovera vårt kök till våren. Ingen liten “på ytan”-renovering, utan en stor. Bort med allt, bort med väggar och golv, ny planlösning mm. Därför vore ju den här typen av konsultation toppen!

  0
 8. Sanna

  1. Natursten

  2. Hade varit fantastiskt att vinna det här priset, behöver verkligen hjälp med hur jag ska få i ordning garderoben. Just nu ligger allt bara inslängt och det ser mer och mer ut som ett förråd än en garderob. Drömmer om en riktigt walk in closet, och har egentligen förutsättningarna för att bygga en – men inte alls tankarna och idéerna.

  Kram Sanna

  0
 9. Lisa

  1. Natursten
  2. Behöver all hjälp vi kan få eftersom vi bor i en lägenhet med en pytteliten skrubb till förvaring. Jag och sambon samsas med kläder, skor och sänglinne. Allt anfaller när man öppnar dörren. Vart gör man av allt? Dammsugare, strykbräda?! Hjälp!!!

  0
 10. Cecilia

  1.natursten
  2. En perfekt julklapp skulle det vara att få hjälp med planering av kök eller garderober när man har ett omodernt kök som har sitt ursprung från 40-talet.

  0
 11. Maja

  1. Natursten
  2. Jag är i startgroparna att bygga ett helt nytt hus på dryga 300 kvm med ett kök på ca 40 kvm, och behöver all hjälp jag kan få i denna planering! Det finns många möjligheter och det behövs fattas en hel del beslut, skulle verkligen behöva ett bollplank!

  0
 12. Karin Stjärnkvist

  1. Natursten
  2. Jag har ett från början helt oinrett garderobsutrymme bakom 2 spegel-skjutdörrar i matrummet. Det används för porslin, linne, kläder och div annat. Det är inte så lätt att inreda eftersom dörrarna inte täcker utrymmet från vägg till vägg. Tyvärr blir det skräpkammare av det, eftersom gamla hyllkonstruktioner ställts dit för förvaring. En dröm vore att få hjälp med att inreda detta!

  0
 13. Sofia Thulin

  1 natursten
  2 Jag har efter 2 år lyckats övertala sambon att bygga ut badrummet. Tyvärr blev jag sjuk och tappade orken. Min sambo skulle behöva inspireras till att ta över projektledningen 🙂

  0
 14. Karin

  1. Natursten.
  2. Jag bor i ett radhus med halvplan. Bottenvåningen består av kök och vardagsrum. Eftersom köket är väldigt fult så drabbas inte bara ett rum av fulhet utan hela våningsplanet samt trapphusdelen dras med i detta. Skulle jag få hjälp med köket så blir hela våningsplanet snyggt.

  0
 15. Caroline

  1. Natursten
  2. Jag har köpt en ny lägenhet och får äntligen ett avskilt sovrum. Däremot är det inte jätterymligt, så utmaningen blir att lösa en smart, snygg garderob som utnyttjar ytan på bästa sätt. Och jag har insett att att planera garderob inte är det lättaste så en konsultation från Birch & Wood vore underbart!

  0
 16. Camilla

  1. Natursten 2. Mitt badrum är en katastrof! Jag sitter nämligen i rullstol så det måste vara handikappanpassat. Men då försvinner ju all förvaring! Hur ska man göra?

  0
 17. Kristin

  1 natursten
  2. Skulle vilja ge konsultationen till mina föräldrar som länge pratat om att renovera sitt kök men aldrig kommer till skott!

  0
 18. Therese

  Natursten!

  Fick nyss vår första lilla knodd och i samma veva vårt första hus. Tiden och orken räcker inte till så lite hjälp tas tacksamt emot.

  0
  1. Birch & Wood

   Hej Therese!

   Tack för att du var med och tävlade. Vinnaren är dragen, men vi hjälper självklart gärna dig att få till så att valen blir så bra som möjligt till ert nya hus.

   Hör bara av dig så kan vi boka in ett möte?

   Mvh
   Emelie
   Birch & Wood

   0
 19. Birch & Wood

  Hej alla tävlande!

  Tack för alla kommentarer och bidrag! Vi har dragit en vinnare, men vill självklart hjälpa till att realisera era önskemål om nya garderob/nytt kök eller badrumsförvaring.

  Hör gärna av dig så bokar vi ett möte och tar fram offertförslag.

  Bästa hälsningar,
  Emelie
  Birch & Wood

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


автоматический полив растений

https://rbt.com.ua/tehnologiya-umnyiy-dom/