Banner
Chesterfield i mitt hjärta!

Chesterfield i mitt hjärta!

O

m jag ska vara ärlig så har jag väl på sätt och vis ett bibliotek i och med att vi har ett arbetsrum här hemma. Däremot är det faktiskt inte särskilt mycket böcker där, så jag kan väl tycka att biblioteksstämpeln faller på det. Men om jag hade ett riktigt bibliotek, med massor av bokhyllor och en öppen spis, så skulle det gärna få vara inrett så här. Lite väl gubbigt för att inreda hela hemmet på det här sättet kanske, men just bibliotek tycker jag gärna får kännas lite engelsk pub – mysigare så.

Chesterfield från Lauritz, bord från Hay, lampa Panthella, affisch från Moderna museet, kopp Mon Amie, kuddar från Afroart, staty från Ebay, en gammal jordglob, förvaring från Kartell och så klart gamla böcker.

Translation: If I had a library at home, I’d like it to look like this. English pub-ish.

#Etiketter
jordglob

En kommentar

///////////////
  1. Sophie

    Ja, ett eget bibliotek skulle inte vara helt fel. Men oavsett bibliotek eller inte så skulle jag bra gärna vilja ha en Chesterfieldsoffa. Tycker att det är snyggt när man mixar den med lite modernare och “stelare” inredning. Lite så som du har gjort i ditt collage:)

    Hälsningar
    Sophie♥

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


showroom-kiev.com.ua

www.best-cooler.reviews

swiss-apo.com