Banner
Såna skålar har jag sett nånstans, men var? Åhléns?

Såna skålar har jag sett nånstans, men var? Åhléns?

Idag gör jag tråkiga saker (förutom en trevlig lunch med Jonna Bergh Wahlström på Glamour), rensar papper, deklarerar och kontaktar försäkringsbolag. Gaaah.

Men det är klart att jag hinner med roliga saker också, som att hitta en fin bild för dagens palett! Den här blev jag väldigt förtjust i, det är fint med de aningens urblekta fotografierna på väggen, tätt tätt som ett kollage, och så Kartell-lampan och fina små skålar med färgad insida. Många tips att sno där. Via Desire to Inspire.

Translation: I’m buried in paperwork today, but I will of course always find time to hunt for a nice pic for today’s palette. I love everything about this pic, the faded photos on the wall, the Kartell lamp and the coloured bowls.

#Etiketter
Paint / Färgskål

4 kommentarer

///////////////
 1. Helena

  Är här för första gången, hittade hit via SIB, gillar din blogg. Hit kommer jag igen! Kram Helena

  0
 2. Marielle

  Hej, vet du vartifrån skålarna är? De var hemskt söta…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Marielle: Åh, tyvärr inte! Jag håller med, de är superfina och jag skulle inte ha något emot att ha dem själv heller. Någon annan som vet kanske?

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


vorteleather.com.ua

https://progressive.com.kz