Banner

Minimalismen jag skrev om i det här inlägget gav ett ganska kallt intryck, men vitt behöver inte innebära kyla. Det här rummet känns inte alls lika frostigt i mina ögon, kanske tack vare de varmt bruna detaljerna men också genom att det inte är fullt så avskalat – några bilder på väggen, lite prylar på soffbordet och vips så har en helvit miljö blivit välkomnande. Här skulle jag alltså gärna flytta in! Via Just be splendid.

Varmt vitt och ett stänk brunt.

Varmt vitt och ett stänkt brunt.

Translation: I blogged about a very white Danish home yesterday, and it was a bit to “cold” for my taste. But this one isn’t! It’s white, but warm and welcoming.

4 kommentarer

///////////////
 1. Rebecca

  Kanske lite varmare, men jag skulle nog ändå bli uttråkad och ledsen av allt det vita.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Möjligen jag också, men jag skulle garanterat trivas bättre i det här vita än det andra vita i alla fall. Allt är relativt! =)

   0
 2. Themanylivesofline

  ÅH!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   +1! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://niko-centre.kiev.ua

эко