Banner

Av alla kuddar i Classic by natures etsyshop så var det den med fingeravtrycket som fick mig att haja till. Jag tänker mig den matchad med fingeravtrycksmattan från Karim Rashids BoConcept-kollektion och visst, det blir lite väl matchymatchy, men ganska roligt också! Anyway, kanadensiska Classic by nature gör fina kuddar med söta motiv och ett och annat ipad-fodral dessutom. Väl värt en titt om din soffa behöver påfyllning.

Fina kuddar från Classic by nature.

Fina kuddar från Classic by nature.

Translation: Classic by nature sells pretty pillows with cute prints. I like the thumb print one, it would look nice with the fingerprint rug from Karim Rashid’s BoConcept collection!

2 kommentarer

///////////////
 1. hanna

  Finfint tips! Du kanske har några bra tips på hur man inreder en sovalkov snyggt? Vet inte hur jag ska göra med min hemma… /Hanna

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag hade en sovalkov i mitt studentrum för fyra miljoner år sen, mitt bästa tips är att ställa en midjehög hylla för öppningen (om den är bred, med liten öppning att gå in genom). Då får du det både lite avskärmat och förvaring (åt ena, andra eller båda hållen beroende på vad du väljer för hylla och hur du ställer den). Jag hade hyllorna utåt rummet och hängde ett draperi bakom hyllan så jag kunde dra för alkoven helt.

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Узнайте про полезный блог , он рассказывает про купить ситроен берлинго https://citroen.niko.ua/models/new-berlingo/
Коровченко Сергей Владимирович