Banner

Nu blir det nog rusning! Olsson & Gerthel har lyckats ta in Eames Hang-it-all (som jag skrivit om tidigare och själv fick anlita kurir i USA för att få tag på) i sortimentet! Både den klassiska multifärgade, “min” limiterade i valnöt och de två nya varianterna som jag skrev om nyligen. 2 095 kronor – som hittat faktiskt! Ska ni slå till?

Nu finns den att köpa i Sverige!

Nu finns den att köpa i Sverige!

Translation: Wow! Finally you can shop the Eames Hang-it-all limited editions in Sweden!

9 kommentarer

///////////////
 1. Annika

  Jättetack för tipset! Trevlig helg!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Detsamma!

   0
 2. Anna G.

  Så himla snygg! Valnötsvarianten skulle gärna få flytta in i min hall istället för den praktiska-men-inte-så-upphetsande IKEA variant som hänger där just nu…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Byt vettja! =)

   0
 3. Evelina

  Som jag längtat. Nu är den i svart och valnöt bokad!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hurra!

   0
 4. Nissan

  Aha, tack för tipset! Nån av de svarta skulle passa fint i min hall. Men jag har alltid så svårt att bestämma mig när jag ska köpa inredning, så de kommer säkert ta slut innan jag väl kommer till skott. Bra att veta iaf 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha, jag känner igen mig!

   0
 5. Pingback:Hang-it-all 2013 | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


продать кукурузу оптом

свадебные платья

Рулетка онлайн