Banner
Nygamla lampan lyser upp!

Nygamla lampan lyser upp!

Jag brukar känna mig lite obekväm med att visa upp allt för mycket av mitt hem, men äsch – måste ändå visa hur mina secondhandfyndade lampfötter med nya Habitatskärmar ser ut i vårt sovrum! Jag är toppennöjd, det blev precis som jag ville ha det!

I övrigt har vi en varmt ljusgrå färg på väggarna, en åskblå fondvägg, illorange gardiner från IKEA, ett vändbart quiltat överkast från Habitat, bruna och orangemönstrade kuddar från IKEA, säng och sängbord från Mio (som hängt med i sisådär åtta år). På väggen hänger inramade annonser för Soho Grand Hotel och Tribeca Grand Hotel, som jag slitit ur nåt gammalt nummer av Nylon. Nästa sovrumsprojekt är att få upp lite tavlor på fondväggen – när jag får tummen ur och ramar in dem…

Translation: I’m usually not that comfortable with sharing pics of my own house, but perhaps I’ll get used to it if I start. This is the bedroom, with my new lampshades from Habitat. I’ll put some art on the wall next, when I manage to get my posters framed…

7 kommentarer

///////////////
 1. Bettan

  Fin lampa och jätte fint sovrum:)

  0
 2. Smartasmia

  Finns ingen anledning alls för obekvämhetskännande där! Skärmen funkar ypperligt till lampan dessutom:-)

  0
 3. Tant Grön

  Vilka kanonsnygga lampfötter, det var ett riktigt fynd:-)

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Bettan: Tack snälla!

   Smartasmia: Ah, lite skruvar jag på mig på stolen ändå, hehe. Men tack, och ja det var ju lite av en chansning med måtten, så jag blev rätt glad när de passade!

   Tant Grön: Tack snälla – ja, kan du tänka dig att jag hittade två likadana på olika ställen?

   0
 4. Elin

  Nu kanske du inte vill ha ännu en men, jag så faktiskt en till likadan på tradera.
  http://www.tradera.com/Lampa-i-glas-och-metall-design-auktion_90615008

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Elin: Nämen, vad festligt! Måste vara en ganska vanlig modell då! Jag klarar mig med två, men någon annan kanske vill hugga den?

   0
 5. Pingback:Shoppingguide: 8 snygga sängbord | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


там top-obzor.com

подготовка к зачатию ребенка