Banner
Fina inspirationsbilder!

Fina inspirationsbilder!

Jag fortsätter på jultemat – nu börjar ju faktiskt löven gulna och i morse var det bara 7 grader ute, så det känns ju inte helt bisarrt med tanken på advent längre. Senast jag var på Village knyckte jag med mig en katalog, och jag tycker julutbudet hade många godsaker. Lite dåligt med bra bilder på hemsidan, men katalogen går att bläddra i online för den som är nyfiken. Jag gillar den vita kransen ovan, det skulle bli snygg mot vårt nymålade hus (som snart är klart, hurra!).

Allt är så klart inte vitt och silver – julrött finns också.

Allt är så klart inte vitt och silver – julrött finns också.

Jag är som sagt en förespråkare för ganska traditionellt julpynt, och Village har mycket fint som ändå känns modernt i formen. Perfekt kombination för mig!

Translation: Well, it is definitely autumn outside now, so the Chrsitmas-y posts don’t feel so bizarre anymore. Here’s another one, with Village’s christmas collection.

#Etiketter
Village

4 kommentarer

///////////////
 1. Tiger

  Åh, vad jag inte vill tänka på julen nu!

  0
 2. Jessica

  Den kransen har jag också spanat in! På vår närmsta Village börjar de ta fram julgrejerna v 43, jag väntar redan, julen är så mysig..

  0
 3. My

  Tycker det är jättesvårt att hitta bra webshoppar med bra inredningsdetaljer med _olika_ julteman. Jag är en av dom som inte hinner gå ut i handeln. (Shabby chic-julen är inte min stil). Har du tips? Vore guld värt. Denna gång har jag lovat att vara ute i god tid! Varma hälsningar!

  0
 4. Pingback:Krans på dörren | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://topobzor.info

www.monaliza.kiev.ua/catalog/krivoy-rog/

www.make-up.kiev.ua/lamenirovanie-resnic.html