Banner
Ett snyggt skåp är Saras favorit.

Ett snyggt skåp är Saras favorit.

Idag är det Sara vill fara som berättar om sin favoritsak här på Tsoydesign, och om det snygga skåpet säger Sara så här:

“Jag tror att mina läsare redan har anat att min favoritmöbel hemma är mina Blocket-fyndade skåp från i somras.  Åh, vad jag önskar att jag hade haft bilden från annonsen att visa upp, det krävdes nämligen en hel del fantasi för att lyckas se potentialen. Jag minns tydligt makens ogillande min när jag först visade honom annonsen. Det var nämligen inte så här skåpen stod på den bilden, där fanns det även överhyllor och en hörndel för teve.Men möblerna fanns bara någon kilometer bort från oss, så han gick i alla fall med på att följa med och titta. Jag tror kanske inte att hans förtjusning steg särskilt mycket väl på plats, det kräver ett tränat och fantasifullt öga för att se hur bra det kan bli i slutänden (ler).
Men ett köp blev det ändå, trägen vinner. Skåpen tronar numera i vårt vardagsrum, där de välbehövligt utgör en stilavstickare från rummets övriga möbler. T.o.m den svårflirtade maken tycker att dom passar bra. Kanske har det faktum att han fick inreda ett av skåpen till barskåp något med saken att göra?
Säljaren berättade att hennes mamma var väldigt stolt över dessa möbler som såldes från en lastbil som kom till Umeå med designmöbler på början/mitten av 60-talet. Och nu, väldigt många år senare, kan jag inte annat än imponeras över skicket de är i, och överta den stoltheten nu när det är i vårt hem de står.”

Tack Sara för att du delade med dig!

Translation: Sara of Sara vill fara-blog shows her favourite piece of furniture, and I love it too!

#Etiketter
skåp

6 kommentarer

///////////////
 1. Inspirera Mera

  Skåpet ser verkligen superfint ut! Vilken underbar historia bakom. Kram Sandra

  0
 2. Anna

  älskar din blogg, så otroligt mycket bra inspiration!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Inspirera Mera: Visst är det! Alla möbler med en historia blir liksom ännu finare!

   Anna: Åh tack snälla, vad glad jag blir!

   0
 3. Pethra på Inredningsbloggen

  Underbart när man ser potentialen i något och det blir så bra. Heja sara och heja Maria!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Pethra: Ja knepet är att se potentialen, det kräver lite talang! Heja dig! =)

   0
 4. Pingback:Min pryl: Linda på Homepoint | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


np.com.ua/teplovoe-oborudovanie/plity-indukcionnye.html

www.steroid-pharm.com