Banner

Coveteur (som jag skrivit om tidigare) har inspirerat Trendenser att visa upp detaljer ur sin garderob, en utmaning som sen spridit sig bland bloggarna. Jag kan så klart inte vara sämre, och även om min garderob går mest i svart och grått så lyckades jag till slut få ihop tre teman i olika färgställningar, så jag tänkte bjussa på alla tre. Den första är nog mest “jag” (även om det röda läppstiftet verkligen inte får mycket motion).

Några detaljer från mitt hem och min garderob. Och alla sakerna ligger så klart exakt så här jämt. Ehhh...

Några detaljer från mitt hem och min garderob. Och alla sakerna ligger så klart exakt så här jämt. Ehhh…

Närbilder.

Närbilder.

Min Alexander McQueen-ring har jag nästan varje dag, och den fick jag alldeles gratis efter att en webshop lyckats slarva bort min beställning och gav mig ett presentkort som plåster på såren. Jag gillar att den ser ut som ett förhistoriskt djur och barn är synnerligen fascinerade av den. Burberry Prorsum-skorna våndades jag över en hel säsong innan jag till slut slog till med motiveringen att något man drömt om i ett halvår inte kan vara ett dåligt köp. Mon Pull-broschen hör till Sonia Rykiels kollektion för H&M och är ovanligt glittrig för att vara jag, men jag gillar ju bokstäver … Och bakom det där oanvända läppstiftet står Chanelväskan jag gav mig själv i present i Milano förra sommaren som belöning för att jag lyckats få en bok utgiven.

Stay tuned, del 2 och 3 kommer senare idag!

Translation: Some details from my wardrobe, The Coveteur-style!

15 kommentarer

///////////////
 1. Frida

  Åh vad kul att få se och veta lite mer om dina modeattiraljer! Heja heja jag får mersmak.

  0
 2. Weronica - En mammas dag

  Snygga bilder och fin komposition. Och väskan. Tja, trevligt stylingmaterial 🙂

  0
 3. johanna

  Roligt!

  0
 4. Jenny

  Shite så fint! Snygga bilder, snygga prylar och duktig fotograf!

  0
 5. Johanna - Projekt Trappgatan

  Himla tjusigt!

  0
 6. Lisa

  Åh så himla fint! Var kommer de fina kopparna ifrån?

  0
 7. Johanna

  Det här inlägget älskar jag!!!

  0
 8. Emelie

  Verkligen inspirerande stileben! Nu är jag sugen att anta utmaningen 🙂

  0
 9. Madeleinee

  åhh, va fint! Älskar verkligen Chanel väskan, vad ligger priset egentligen på den väskan? 🙂

  0
 10. angie

  Hej!
  Tycker dina modeböcker såg intressanta ut, älskar själv alla sorters av sådana böcker! Hade du inte kunnat mejla mig boknamn samt deras författare/bokförlag? Hade verkligen varit superdupersnällt! =)

  Hoppas du får en fin lördagskväll!

  0
  1. Maria Soxbo

   Angie: Av dessa är det bara Stylist (http://www.amazon.co.uk/Stylist-Interpreters-Fashion-Sarah-Mower/dp/0847829243/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1297537245&sr=8-1) och The fashion book (http://www.amazon.co.uk/Fashion-Book-Richard-Martin/dp/0714841188/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1297537276&sr=1-1) som är modeböcker. Lycka till!

   0
 11. michelle-annorlunda modeblogg

  Det är precis såhär underbart väl hopsatt och städat jag vill att det ska se ut varje dag i mitt sovrum…

  0
  1. Maria Soxbo

   michelle: Ja, det vill jag med! Synd bara att det ALDRIG är så här välstädat och ordningsamt… =)

   0
 12. Pingback:Push present | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Поможем вам подобрать и http://220km.com.ua по вашему желанию, недорого.
aqua-room.com.ua/ochistka-bytovoj-vody/ugolnie-filtry/