Banner
Tre "billiga" saker jag är för snål för.

Tre "billiga" saker jag är för snål för.

Min kompis Nina bloggar om att hon vill ha en grön elefantkudde från Svenskt Tenn. Men hon snålar ur, trots att hon är villig att lägga samma summa eller mer på andra saker.

Jag känner igen det där, ovan är tre saker jag varit sugen på en halv evighet utan att slå till, trots att det verkligen inte rör sig om några hutlösa summor. Tove Admans betonglampa (som jag sett ännu billigare på andra ställen dessutom!), Afroarts fina kuddar och fina fjärilar från Hagedornhagen. För att inte tala om alla roliga Etsyfynd för en spottstyver…

Ibland är det helt rätt att tveka – i helgen höll jag i en glasvas som kostade en ynka tiokrona på loppis men velade. Tydligt tecken på att jag inte var kär i den, så jag lät den stå kvar. Men prylarna ovan har jag varit sugen på i månader!

Tvekar du också på vissa köp trots att det inte handlar om så mycket pengar?

Translation: My friend Nina blogs about how she sometimes does not buy things she really wants, despite the fact that she is willing to pay the same (or more) for other things. I’m like that too…

#Etiketter
Svenskt Tenn

3 kommentarer

///////////////
 1. Petra- Designfragment

  Absolut! Jag har varit sugen på trycken från Hagedornhagen i något år, och till slut slog jag till. Men jag känner absolut igen detta fenomen! 🙂

  0
 2. Martina

  Känner också igen det där. Ibland blir man helt plötsligt så dumsnål, och såklart ångrar man sig för sent…

  0
 3. Pingback:Nytt köp: Tove Admans betonghjärta | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


узнать больше avtomaticheskij-poliv.com.ua