Banner
Ett av Design is Mine's löften för hemmet – kan du gissa vad hon menar?

Ett av Design is Mine's löften för hemmet.

E tt nyårslöfte för hemmet är en kul idé tycker jag, eller kanske snarare en planeringslista över saker som ska fixas. Design is mine har gjort en som jag tycker är väldigt inspirerande, du hittar listan här. Jag måste nog sätta mig och fixa en egen – om inte annat blir det ett roligt blogginlägg och förhoppningsvis en spark i baken att faktiskt ta tag i sakerna också!

Men först iväg till Svenskt Tenn för att se vad prinsen har hittat på! Vi hörs i eftermiddag!

Translation: Design is mine has made a list of all the things planned for the house. I love it, it’s inspiring – will have to do one of my own!

#Etiketter
Svenskt Tenn

3 kommentarer

///////////////
  1. Louise

    Tack för en inspirerande blogg! Den har nu fått en plats bland mina favoriter. /Louise

    0
  2. Pingback:Mina hemmalöften | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://arbud-prom.com.ua

arbud-prom.com.ua