Banner
Så himla fin!

Så himla fin!

Lotta Agatons fina utställning på Stockholm Furniture Fair ligger fortfarande i mitt bakhuvud och skvalpar, och jag vill mer än gärna sno idéer därifrån.

Perfekt första tillskott i samlingen.

Perfekt första tillskott i samlingen.

En av detaljerna som fastnade i mitt medvetande var alla fina gamla klockor Lotta hade placerat ut i den annars ganska moderna inredningen. Ebay är förstås en outsinlig källa, men så hittade jag den här fina bruna hos Poetic Home och klickade raskt hem den. Jag föll inte bara för klockan, utan också för fotona – hur fina?

Nu ska jag bara hitta 2-4 till i olika storlek (och färg, tänker mig vita, svarta och krom) så är mitt lilla klockstilleben klart!

En kommentar

///////////////
  1. Pingback:Därför älskar jag klockor! | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://swiss-apo.com

http://swiss-apo.com