Banner
För övrigt exakt ett sånt matbord jag letar ...

För övrigt exakt ett sånt matbord jag letar ...

Apropå Moderna museet-affischer – förutom Warhol-affischerna måste väl Olle Eksells Ögonkakao-motiv vara ett av de mest förekommande i svenska “designhem”? Jag, som är väldigt skyldig till både Warhol och Eksell, känner mig förvisso lite klyschig men jag hajar liksom till varje gång jag ser den – trots att jag har den själv. Så snygg är den. Här i ett hem plåtat för Hus och Hem, hos någon som dessutom äger exakt ett sånt matbord jag är på jakt efter …

[poll id=”49″]

Translation: I do love the Ögonkakao poster by Olle Eksell, even though it’s pretty common.

3 kommentarer

///////////////
 1. Johanna

  Den är jätte snygg men den finns överallt så det känns inte så personligt att slänga in den hemma tyvärr.

  kramis

  0
 2. tinajo

  Tycker den är mycket snygg, men lite för vanlig för att det ska vara rolig att sätta på väggen. Lite som “Keep calm” -trycken. 🙂

  0
 3. Pingback:Vårt vardagsrum. | Ohlovely.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://topobzor.info

Рутекс Керам