Banner
Läcker affisch från en utställning på Moderna museet.

Läcker affisch från en utställning på Moderna museet.

Moderna museets utställningsaffischer är ju lite av en hårdvaluta och vissa, som Warholaffischerna, blir synnerligen populära. Jag har blivit allt mer förtjust i den här Dalí-affischen som jag sett lite här och var (den här bilden är via Solid frog), i synnerhet i den här fina ramen! Dock undrar jag om man kommer att känna sig helt förföljd av Salvadors blick så fort man är i rummet?

Translation: I like this Dalí poster from an exhibition at Moderna museet, but perhaps you would just feel haunted by his gaze?

8 kommentarer

///////////////
 1. annaleenas hem

  yep..det tror jag:)

  0
 2. Jenny - www.hemtrender.blogg.se

  Jag är också lite sugen på denna, annorlunda och lite tokig! 😉

  Ha en fin lördag!

  0
 3. marika

  Hej. Jag har den i mitt vardagsrum, och jag älskar den. Medans andra tycker att den är lite skrämmande så säger jag att den skyddar mig, eftersom att det första du ser när du kommer in genom våran ytterdörr är min salvador tavla:D

  0
 4. Helena

  Ha ha, precis samma tanke har slagit mig!
  Står i valet och kvalet…

  0
 5. Stephanie

  Haha, ja, risken finns ju att man kanske känner sig förföljd!

  0
 6. Pingback:Och så Ögonkakao-planschen … | Tsoydesign

 7. Lady x

  Vart kan man köpa såna coola affischer?

  0
  1. Maria Soxbo

   Lady x: På Moderna museets webshop finns de.

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


evsyukov.kiev.ua/vedushhij-na-korporativ/

курс данабола