Kanske en egen bok? Blurb.com gör det enkelt för dig.

Kanske en egen bok? Blurb.com gör det enkelt för dig.

H

ärliga projekt att pyssla med när det finns tid över är nog det bästa jag vet. Jag är förvisso mycket snack och lite verkstad rätt ofta, men i år har jag tänkt att jag ska hitta minst ett roligt projekt som ska få förgylla min fritid lite grann.

Du kanske också är sugen på något projekt? Okej, här kommer några tips på roliga saker!

Att göra en egen bok! Tjänsten (bilden ovan) har jag tipsat om förut, men den tål att tipsas om igen. Jag har provat, jag gjorde en bok av de finaste fotona från min och makens resor, från bröllopet och lite vardagsbilder. Jag har påbörjat en ny för de resor vi gjort sedan dess, och jag funderar också på att snickra ihop en fin “bakbok” med alla goda kakrecept jag testat. Blurb är perfekt oavsett du vill ge bort en unik present, göra en backup på alla dina digitalbilder eller bara ha ett datorbaserat pyssel.

En bild per dag – dessa fina foton har Chez Laon tagit.

En bild per dag – dessa fina foton har Chez Laon tagit.

Ett foto per dag! Den här roliga idén läste jag om hos (och jag hoppas det var ok att jag lånade bilderna Benita!) och även om en bild per dag under hela året blir svårt att få ihop nu när det redan gått snart en månad så finns det ju en massa andra sätt att göra det på. En bild per dag under husbyggandet, en bild per dag under sommarlovet, en bild per dag från att bebisen fötts och så vidare. De fina mallarna ovan hittar du , och om du är riktigt pysselsugen använder du sedan alla bilderna för att göra en Blurbbok!

Cardboard Love är en blogg med små meddelanden skrivna på kartong.

Cardboard Love är en blogg med små meddelanden skrivna på kartong.

Starta en blogg! Okej, de här tipset var ju kanske inte revolutionerande, men i det här fallet menar jag inte nödvändigtvis en inredningsblogg eller livsstilsblogg, utan snarare en konceptblogg! ovan är ett kul exempel, någon fotar av små kärleksmeddelanden och lägger upp. som jag tipsade om igår är ett mycket mer avancerat alternativ. Ett tredje exempel är där en illustratör hittar på nya sätt att bygga bilder kring hjärtan. (Och jag behöver ju inte säga att detta också kan sluta med en Blurb, eller hur?

Så, nu vill jag ha fler tips på roliga projekt, eftersom jag inte bestämt mig än! Vad har ni för roliga projekt på gång?

Translation: I love having creative projects to keep me busy when there’s nothing to do. These are three examples of great projects, do you have a fun idea to share as well?

#Etiketter
BlurbChez Laon

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .