Banner
Mina nybakade knappkakor!

Mina nybakade knappkakor!

L

ediga dagar lämpar sig bra för bakning, så igår passade jag på att testa receptet till knappkakorna jag bloggade om för ett tag sedan. Lättbakade utan tvekan (även om mina som vanligt inte blev lika perfekta som originalen), men däremot tyckte jag inte att smaken var lika rolig som formen. Så för er som är sugna på att testa skulle jag rekommendera att helt enkelt hitta ett bra recept på mördeg någon annanstans istället – och enbart behålla knappidén från ursprungsreceptet. Nån som kan rekommendera ett mumsigt recept förresten?

Translation: I tried out the cookie button recipe yesterdag, and even though it was a lot of fun making them I really don’t find the taste all that spectacular. So perhaps keep the idea of the buttons, but use another recipe for shortbread?

#Etiketter
recept

6 kommentarer

///////////////
 1. Vardagstugg

  Tycker dom blev riktigt söta =)

  Ha en bra dag!

  Annelie

  0
 2. Elisabeth - anyhow.se

  Men du, de blev ju FINA, jättefina! 🙂
  Recept på kakor sa du?… Jag återkommer!

  0
 3. Designing good life

  Rolig idé! Men om dom inte smakade så gott så tar jag med mig tanken och försöker hitta något annat recept. Själv har jag snöat in mig på olika småkakor. Det är något extra festligt att ha några olika sorters kakor och servera.

  0
 4. Elin

  Man äter väl med ögonen också, eller hur man nu brukar säga? Jag hade väldigt gärna velat smaka på en sån kaka just för att de ser så söta ut. 🙂

  0
 5. Ingrid

  Hemskt söta kakor 🙂 Måste testas! Funderar på degen, om det kanske skulle funka med samma deg som till kolakakor? Bara att man bakar ut dem annorlunda. Har ej receptet, men det borde vara lätt att hitta på nätet 🙂

  Må så gott!

  0
 6. Ljuvligt Hemma

  Riktigt rolig idé… måste provas inom kort 🙂

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.xn--80adrlof.net

www.velotime.com.ua

www.cleansale.kiev.ua