Efter – och före.

Efter – och före.

Iförrgår klickade jag hem en ny dator och i väntan på att Apple ska spika ihop den och skicka den till mig så håller jag på att rensa ur min gamla och gå igenom alla bokmärken. Och det här är ett bokmärke som hängt med länge – Styleroom-medlemmen ! Josef Frank-tapeten Paradiset är fantastiskt snygg mot teakbenen och att tapetsera möbler än en grym idé som man alltför sällan använder sig av. Nu ska förstås sägas att skåpet var supersnyggt redan innan makeovern, men om man har ett liknande skåp som är för repigt/skadat för att putsas upp så är detta the way to go.

Före-bilden är för övrigt inspirerande på ett annat sätt också – jag måste nog ta och köpa mig ett ris och spraya gult!

Translation: Going through my old computer and found this makeover among my bookmarks. It looks great – both before and after!

4 kommentarer

///////////////
  1. Erikagbg

    skåpet blev ju jättefint. men mitt öga fastande på ABC-tavlan. vet du vilken det är? jag hittar inga enkla stilrena till min dotters rum. eller har du tips på andra ABC-tavlor? får gärna vara färgglada också :o)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .