Min jobbkväll framför datorn var precis slut när jag klickade in på och såg att släppt bilderna på sin nya kollektion Boudoir, och då blev det förstås ytterligare några uppkopplade minuter så att jag kan visa er också! Den här gången har Lisa tagit en nypa konstvärld, en nypa modescen och en nypa mattrend – och dessutom har hon tagit produktionen i egna händer. Mönstret finns på tapet, tyg, kudde, bricka, lampskärm, väska och vykort. Och jag har så klart intervjuat Lisa för en lördagsintervju också, men det dröjer någon vecka till innan den publiceras.

Nya mönstret Boudoir av Lisa Bengtsson. Foto: Pressbild

Nya mönstret Boudoir av Lisa Bengtsson. Foto: Pressbild

Vad tycker ni om Boudoir?

Translation: Lisa Bengtsson just released the photos of her new pattern, Boudoir. Tell me what you think!

#Etiketter
Lisa Bengtsson

10 kommentarer

///////////////
 1. Fröken Gredelin

  Det blev ingen omedelbar kärlek som med taxarna men jag tror den kan växa med tiden! Tycker att hon är spännande att följa!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hon har ett eget uttryck, och det är alltid en förutsättning för att lyckas i längden tycker jag!

   0
 2. LL

  Spontan första reaktion: FY vad rörigt!
  Andra något mer genomtänkt tanke: Fast, jo det kanske skulle kunna göra sig på något utvalt ställe..
  Tredje och slutliga tanken: Nej, om man måste leta användningsområde så går det bort! Jag gillar det inte alls..

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Så måste man också få tycka förstås! Och jag håller med dig om att man inte ska försöka tvinga fram ett tycke för något – estetik ska kännas rätt direkt.

   0
 3. Fredrika

  Hej! Hittade dig på & såg att du för ett tag sen köpt en snygg skärbräda. Var har du köpt den?

  Trevlig helg!
  /Fredrika

  0
 4. Anna G.

  Jag gillar Lisa Bengtsson, jag gillar att hon har ett eget uttryck och jag gillar hennes frodiga mönster som kontrast till en mer sparsmakad och grafisk stil!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag håller med, det är uppfriskande med någon som har en så pass frodig stil.

   0
 5. Fia Gustafsson

  Jag tycker detta är helt fantastiskt! Som en protest mot allt stilrent och kalt. För mig är det inte alls rörigt, det är ju mer denna pressbilden som antagligen rätt medvetet är skapad på det sättet men det har ju inget med själva mönstret att göra. Dessutom är det en ascool bild! Jag gillar det, maffigt, mäktigt, genomtänkt, humoristiskt, vackra färger…välgjort helt enkelt!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Härligt! Jag håller med om att pressbild och mönster är två olika saker, och att man kan gilla det ena men inte det andra.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


У нашей компании авторитетный интернет-сайт про направление магниты неодимовые imagmagnetsns.ua