Vissa små inköp blir liksom dyra av helt andra anledningar än själva prislappen. nya City mugs går nämligen bara att köpa i respektive stad, så vill du fylla kökshyllan med dessa godingar är det bara att börja shoppa flygbiljetter och boka hotell. Helsingfors, Berlin, Amsterdam, Tokyo och Antwerpen har fått egna muggar vid sidan om den gula Stockholmsditon, och bakom designen står som också var med och tog fram Sarjaton-serien. 7 april finns de i butik (Stockholmsmuggen i butiken på Götgatan och på NK) och 299 kronor kostar de, exklusive resa och logi då … Något att önska sig av beresta vänner kanske?

Sex snygga muggar, sex resmål att besöka. Foto: Pressbild från Iittala

Sex snygga muggar, sex resmål att besöka. Foto: Pressbild från Iittala

Translation: If you want to drink your morning coffee out of these stylish mugs, you better start booking some flights … The mugs are only available in Iittala stores in the cities they depict – Tokyo, Amsterdam, Antwerp, Helsinki, Stockholm and Berlin.

 

 

2 kommentarer

///////////////
  1. AktivaDagar

    Fina! Iallafall nån vore ju roligt att “erövra”… Fast helst med egen resa… Vore roligt om fler muggar kommer…

    0
  2. Terence Hales

    Väntar med spänning för fler resmål!!!!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .