Banner

Det är inte ofta ett presentkort får ligga oanvänt i månader utan att användas, men så var det med mitt från Skultuna. Jag hade helt enkelt beslutsångest. Men häromdagen gjorde jag äntligen slag i saken och klickade hem Monica Försters mässingskruka och igår kom den. Jag är supernöjd, så himla fin!

Skultuna mässingskruka av Monica Förster – Tsoydesign

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Skultuna mässingskruka av Monica Förster – Tsoydesign

Translation: New pot! A brass beauty by Monica Förster for Skultuna.

_______________________________________________________________________

Vill du ha ännu mer Tsoydesign? Följ mig gärna på Facebook och Instagram (@husligheter). Ses där!

 

5 kommentarer

///////////////
 1. Andrea

  Jättefin! En fråga bara: klarar den av att ha vatten stående inuti sig eller måste man ha en ytterkruka mellan den och växten?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Bra fråga! Jag har alltid innerkruka så jag vet faktiskt inte…

   0
  2. Carina

   Hej, jag har en sån mässingskruka och först hade jag bara en vanlig innerkruka i, sån med hål. Då blev mässingskrukan ful (dock bara på insidan) så köpte en billig plastkruka utan hål i botten som jag sätter den vanliga innerkruka med hål i innan de sätts ner i mässingskrukan. Hoppas ni förstår vad jag menar

   0
  3. Andrea

   Tack för svar, Carina, jag har alltid undrat sen de där krukorna började komma ut på marknaden!

   0
 2. Natalie

  Superfint!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


seotexts.com/kopirayter/

farm-pump-ua.com/primobolan.html