Ända sedan jag såg bilderna från  (nedan) har jag hållit utkik efter fina vintagespeglar. Jag har ingen ledig vägg att smälla upp flera på, men tänker att en, lite större, skulle vara perfekt ljusfångare i det mörkaste hörnet av vardagsrummet på sikt.

Spegelvägg med vintagespeglar

Nina Peon lägenhet i Harlem, foto Petra Bindel – Tsoydesign

Foto Petra Bindel

Så här fint kan det alltså bli om man hänger flera lite mindre speglar i grupp, och det funkar inte minst i !

Vintagespegel över diskbänken

Annacate foto Anders Bergstedt/Entrance mäkleri – Tsoydesign

Foto: Anders Bergstedt/Entrance mäkleri

Kommer ni ihåg när @annacate sålde sin lägenhet? Den här lösningen, med en antik spegel över diskbänken är ju fantastiskt fin! Tänk utanför boxen – varför skulle man inte kunna ha en spegel på det här sättet i köket när man har det i badrummet?

Spegel över sideboard

Spegel över sideboard – Johanna Bradford – Tsoydesign

Foto: Johanna Bradford

Den här vackra spegeln hemma hos är faktiskt inte vintage även om den ser ut att vara det, utan kommer från Oscar & Clothilde. Och idén att sätta den över en sideboard så här funkar förstås även med vintagespeglar – så fint!  står det mer om övriga finheter på bilden.

Och så måste jag ju avslutningsvis tipsa om en på Etsy som jag snubblade över. Den som inte hittar sina drömmars vintagespegel har kanske för höga krav … (Smakar det så kostar det dock, men så är de ju unika också.)

Translation: How to decorate using vintage mirrors.

 

#Etiketter
spegelvintage

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .